elavd Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 ηλια τα συγχαρητηρια μου κι απο μενα!!εισαι ανεπαναληπτος! Thanks ;) ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Έλκαβλντουλίνι, στο αφιερώνω, με πολύ νόημα και πολύ αράπη: LEGO people live in houses made of their own flesh.
if_it_is Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2008 ωραίο clip! πολύ βοηθητικό! Εύγε elavd! (και ευτυχώς το έγραψες με την 335... ;)) 8)
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 και ευτυχώς το έγραψες με την 335... Οι άλλες δεν έχουν ψυχή? ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
alderbody Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Μπραβο Ηλια! another elavd great! ευγε! wood matters
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Μπραβο Ηλια! another elavd great! ευγε! Θένκγιου Θένκγιου !!! ;D Ετοιμάσου όταν με το καλό ανέβω Θεσ/κη να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τις strat σου ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Πολλά μπράβο Ηλία ;) Thanks ;) Παρεπιπτόντως, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα σε ακούσουμε με εκείνη τη Guild Starfire ? ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
if_it_is Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 ωραίο clip! πολύ βοηθητικό! Εύγε elavd! (και ευτυχώς το έγραψες με την 335... ;)) 8) Ετοιμάσου όταν με το καλό ανέβω Θεσ/κη να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τις strat σου ;) Αρχίζεις να μου το χαλάς..... ;D
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 ωραίο clip! πολύ βοηθητικό! Εύγε elavd! (και ευτυχώς το έγραψες με την 335... ;)) 8) Ετοιμάσου όταν με το καλό ανέβω Θεσ/κη να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τις strat σου ;) Αρχίζεις να μου το χαλάς..... ;D Δεν ξέρω αν παρατήρησες, αλλά ξεκίνησα τα clips με tele, συνέχισα με 335 και προφανώς... ... ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση