Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 πολυ κατατοποιστικο βιντεο! εχει απο ολα! συγχαρητρια elavd! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 ΓΑΜάΤΟ, ΤΕΛΕΙΟ, ΕΥΓΕ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ......τελικα τρελλα σολιδια Και thanks for reminding me καποια τραγουδια που θα πρεπει να ξαναβαλω στο cd player μου......(Παρεπιπτοντως και με καθυστερηση π/3 και απο εμενα ενα σχολιο για το δεξι σου χερι.... κοψε τις παρανυχιδες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Φοβερο picking.....precision ) (Epirus my love απλα θεικο....στο επομενο κλιπακι παρακαλω με κλαρινο και φοντο τα Τζουμερκα να δουμε και λιγο φυση εμεις οι της Αθηνας) 2 things are infinite:the universe&human stupidity
elavd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Παιδιά με συγκινείτε με τα θετικά σας σχόλια!!! :D Ευχαριστώ!!! ;D ;D ;D ΥΓ: ειλικρινά (λόγω του ότι είμαι αυτοδίδακτος), δεν είχα υπόψιν μου μέχρι τώρα ότι το δεξί μου χέρι έχει κάποια ιδιαιτερότητα/διαφορετικότητα από το κλασικό στυλ παιξίματος... ::) Ευχαριστώ και πάλι!!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile
spy Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 ΥΓ: ειλικρινά (λόγω του ότι είμαι αυτοδίδακτος), δεν είχα υπόψιν μου μέχρι τώρα ότι το δεξί μου χέρι έχει κάποια ιδιαιτερότητα/διαφορετικότητα από το κλασικό στυλ παιξίματος... ::) Σύμφωνα με τους παλιούς (μουστακαλήδες) τζαζίστες, το ΣΩΣΤΟ στιλ παιξίματος είναι το δεξί χέρι να μη στηρίζεται πουθενά, έτσι ώστε να μπορείς να περνάς από συγχορδίες σε σόλο και αντίθετα με ευχέρεια. Από την άλλη, αυτό το στιλ είναι πιο δύσκολο και αρχικά καθυστερεί την ανάπτυξη ταχύτητας στην πένα, γι' αυτό δεν χρησιμοποιείται πολύ σήμερα. :)
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 ffspy: Μου αρέσει η κιθάρα σου. Την ανταλλάσσεις με GIBSON LES PAUL Custom του 1974 ;D ;D ;D
blue Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 οντως κατατοπιστικοτατο θεμα. Παιξιμο κλπ δεξια χερια τα ειπαμε στο αλλο.Εισαι πολυ ωραιος παιχτης,ζηλεια. Ευχαριστουμε πολυ. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
chord Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Λοιπον εσυ μια μερα ......θα πας μπροστα!Μ αρεσεις γιατι το παλευεις με οτι εχεις και οπως μπορεις.Αξιος ! ;)
elavd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 ffspy: Μου αρέσει η κιθάρα σου. Την ανταλλάσσεις με GIBSON LES PAUL Custom του 1974 ;D ;D ;D ffmaki ανταλλάσσω το παλιό μου avatar: με το δικό σου: Αν υπάρχει διαφορά στην τιμή, την καλύψω με ανταλλαγή ...κάρματος!!! ;D οντως κατατοπιστικοτατο θεμα. Ευχαριστουμε πολυ. Thank you Mr moustache ;) Λοιπον εσυ μια μερα ......θα πας μπροστα! Thanks! Ελπίζω στα 60 μου να έχω κάνει κάποια βήματα προόδου!!! ;D (Η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και τόσο μικρός, ώστε να συζητάμε για το κιθαριστικό μου...μέλλον... :-\) www.facebook.com/YourPaintedSmile
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 ωραιο παιξιμο..με ψυχη!! μπραβο σου ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
elavd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 ωραιο παιξιμο..με ψυχη!! μπραβο σου ;) Να 'σαι καλά Whitenoise :) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση