jimbo Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Πολύ όμορφο! Ειδικά το ηπειρώτικο δίνει ρέστα...
V.P. Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 δωστε του παλουκαριου κανα καρμα ωρε!!!!!! σε τοσο κοπο μπηκε!!! μου αρεσαν και τα δυο, ειδικα ο crunch ηχος μου φανηκε καταπληκτικοτατος....
exarhos Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Ορίστε το link: http://youtube.com/watch?v=miPnYpiNSSs Ηλια αναβεις φωτιες! www.myspace.com/costaexarhos
longshadow Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Μπράβο Ηλία!...το'πες και τό΄κανες...(απλά ήθελες λίγο...πρίζωμα στην αρχή.. :)) Μου άρεσε πολύ ο ήχος στο πρώτο 12άμετρο αλλά βέβαια και το ηπειρώτικο....(αν και πελλοπονήσιος.. ;D) (Sorry αλλά μετά το ποστ του spy δεν μου έχει μείνει άντερο!!... ;D ;D ;D)...
exarhos Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 cyber_spy: 335 kalh gia fash Garlton alla leei gia JAZZ-METAL fash? Entekares xordes de leνε gia bends. tastiera apo palisandro kalh? EGW PROTIMW MAPPLE. Pws fernoume enisxyth MPEHRINGER apo Amerikh? ffspy: Μου αρέσει η κιθάρα σου. Την ανταλλάσσεις με GIBSON LES PAUL STANDARD του 1987; ------- ενα ακομη αντερο και σε μενα παρακαλω www.myspace.com/costaexarhos
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Μπράβο Ηλία. :) Να ρωτήσω 2 άσχετα? 1. Γιατί σε όλα τα videa του youtube με τις κιθάρες.... ο παίχτης είναι αποκεφαλισμένος? 2. Γιατί δεν μας έδειξες και λίγο παντόφλα? Ακούστηκε πετακάθαρα στο 5:25 :)
exarhos Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Μπράβο Ηλία. :) Να ρωτήσω 2 άσχετα? 1. Γιατί σε όλα τα videa του youtube με τις κιθάρες.... ο παίχτης είναι αποκεφαλισμένος? 2. Γιατί δεν μας έδειξες και λίγο παντόφλα? Ακούστηκε πετακάθαρα στο 5:25 :) ;D τρεις ακομη 1.απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το πελεκουδι και καιγεται τοσο ευκολα? 2.γιατι το εσωρουχο του superman ειναι μπλε? 3.γιατι τη θαλασσα την βαλαν στο νερο και δεν την βαλαν στην ξηρα για να καθομαστε? www.myspace.com/costaexarhos
elavd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Σας ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλιά σας!!! Κώστα ΗΜΑΑΑΑΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!! Όχι άλλη Βανδηηηηηηηηηηηηηη!!! ;D ;D ;D ;D 1. Γιατί σε όλα τα videa του youtube με τις κιθάρες.... ο παίχτης είναι αποκεφαλισμένος? Στο επόμενο (με τη strat) σου υπόσχομαι ότι θα δείχνω μόνο φάτσα και καθόλου κιθάρα. Θα ευχαριστηθείς να βλέπεις τέτοιες γκριμάτσες: ;D Χμμμμ...τώρα που το σκέφτομαι...μπορεί να μην έχει ΚΑΝ ήχο το video! Δε θα χρειάζεται!!! ;D 2. Γιατί δεν μας έδειξες και λίγο παντόφλα? Ακούστηκε πετακάθαρα στο 5:25 :) Καλά είσαι πολύ κ@$%παιδο... Νομίζω ότι στο είπα ΞΕΚΑΘΑΡΑ (στην απάντησή μου στο PM σου που με ρωτούσες ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ για το πώς θα πετύχεις κι εσύ τον ήχο του 5:25) ότι θα στο πω με την προϋπόθεση να μη φανερώσεις το μυστικό μου σε κανέναν!!!!! >:( :-X Εν πάσει περιπτώσει...αφού το "πήρε το ποτάμι" θα το αποκαλύψω και στους υπόλοιπους. :-\ Όλος αυτός ο ΗΧΟΣ οφείλεται στην vintage παντόφλα μου made by Ε.Σ.: www.facebook.com/YourPaintedSmile
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 αν κ το ακουσα στα γρηγορα πολυ ωραιο ;) fender k agios o theos
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Μπράβο elavd! Είσαι πάντα σημείο αναφοράς στο "how things should be done." Με μέθοδο! Ο ήχος BB King στην αρχή σου βγαίνει χωρίς προσπάθεια.Τον θεωρώ και από τους πιό αντιπροσωπευτικούς της 335. Ευχαριστούμε! Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση