mike_rhd Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Εχω μια godin lgx κ δν εχει αρκετο γκαζι... :'( Τι να κανω? να την πουλησω ή να αλλαξω απλα μαγνητες?? Ain't nothing but the blues.
mike_rhd Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Κανενας??????? :'( Ain't nothing but the blues.
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Άμα σε βολεύει γενικότερα απλά άλλαξε μαγνήτες. Αν όχι, άλλαξε κιθάρα. :)
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Γκαζι? τι γκαζι? τετοιο? η τετοιο? ;D εξω απο την πλακα οι κιθαρες δεν εχουν ...γκαζι...το προβλημα σου ειναι στον ενισχυτη και τα πεταλακια σου ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mike_rhd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Χαχα!!! καλοοοοοοοοο!!το 2ο!!! ;D Ain't nothing but the blues.
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Η δοκιμασε να βαλεις μαγνητες μεγαλυτερης εξοδου.....υπαρχουν απειρα μοντελα στην αγορα 2 things are infinite:the universe&human stupidity
mike_rhd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Mαλλον ααυτο θα κανω fenderiarh! Ain't nothing but the blues.
ax1ss Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 αν δεν εχεις πολλα λεφτα παρε αυτον: αλλιώς αν το ΦΥΣΑΣ! παρε αυτα: MetalCaster
mike_rhd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 μακαρι να το φυσουσα!!! ;D Ain't nothing but the blues.
quintiplet Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 εξω απο την πλακα οι κιθαρες δεν εχουν ...γκαζι...το προβλημα σου ειναι στον ενισχυτη και τα πεταλακια σου ;) Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά εγώ νομίζω πως στο γκάζι παίζει ρόλο και η ταστιέρα και οι μαγνήτες. Πχ έχω μια godin με ταστιέρα έβενο και μαμίσιους μαγνητες και με το ίδιο υπόλοιπο gear έχω παρατηρήσει ότι βρωμίζει πολύ πιο δύσκολα πχ από μια jackson η μια Les paul.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση