ex-Smurflord Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Μια χαρά κιθαρίτσες είναι και οι δύο που αναφέρεις, αλλά γενικά είναι στη μέτρια/χαμηλή κατηγορία, και δεν μιλάω μόνο για την τιμή. Κατασκευαστικά και ηχητικά τείνω προς τη lag, όπου γενικώς απ'όσο έχω μπορέσει να δώ έχουν γενικά καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερα μέρη, αλλά αν έπαιρνα εγώ θα έπαιρνα την Ibanez μόνο λόγω μανικιού, αλλά θα της άλλαζα τα φώτα, και πρώτα απ'όλα το floyd rose, μια και στα φθηνά μοντέλα είναι λίγο crappy. Κατά τ'άλλα μια χαρά κιθάρες είναι γι'αυτό που θες. Πάντως θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κατά cort μεριά, μια και μπορείς να βρείς φθηνές και καλές κιθάρες.
boukas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 E... axiss δεν ισχύουν όσα λες. 400€ κάνουν μόνο το οριτζιναλε floyd και οι blackouts, οπότε που θα βρεις κιθάρα να τα φτιάξεις όλα αυτά; Βάλε κιθάρα, parts, δουλειά και φτάνεις στο χαλαρό τα 700€, άκοπα. Τώρα η συγκεκριμένη σεκτερ στα 400€ είναι σχεδόν μονόδρομος, καθώς η σχέση τιμής προς απόδοση για το συγκεκριμένο είδος, είναι ίσως η καλύτερη. Την έχει κολλητός μου (περιμένω από ώρα σε ώρα να πεταχτεί) και από θέματα ήχου, playability και κατασκευής είναι αρκετά καλή, ως πολύ καλή θα έλεγα. Σίγουρα hellraiser δεν είναι, αλλά στα 400€ δεν παίρνεις κάτι καλύτερο. Πάντως αυτή η καινούρια σειρά των epiphone είναι κορυφή, διάφορες αρβύλες θέλουν να μη συνεχίζεται για πολύ ακόμη, καθώς δεν είναι και προσοδοφόρα. Oi ibanez φίλε gaz δεν αρέσουν σε πάρα πολλούς, και αυτό είτε εξαιτίας της ιδιάζουσας κατασκευής τους (αυτός ο λεπτός λαιμός κατ΄εμέ είναι για τον καράμπελα...), είτε επειδή οι φθηνές σειρές, συνήθως κατασκευαστικά παραείναι μέτριες πλέον, είτε επειδή κατ' άλλους έχουν συνδεθεί με το λεγάμενο shredding που αφήνει πάρα πολλούς παγερά αδιάφορους "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
ax1ss Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 εγω ειχα αυτην http://www.noiz.gr/index.php?topic=155299.0 και μιλαμε για κορυφαιο κομματι..και την σκοτωσα κυριολεκτικα! γιατι δεν ειχα λεφτα ..γιαπονεζα ετσι ;) απλα εγω ρε παιδι μου θελω πολυ ΟΓΚΟ και το basswood+bolt on δεν προσφερουν το ιδιο αποτελεσμα που προσφερουν μαονια +set neck ;) MetalCaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση