drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 ααα...οκ...άντε!! Είμαι 1 μήνα χωρίς ενισχυτή, τον παλιό τον έχω πουλήσει!!! :'( :'( :'( :'( :'( Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!!
Angelos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Θα έρθει και το άλλο δέμα σύντομα, μην αγχώνεσαι. Μου έχει τύχει πολλές φορές και φταινε τα ΕΛΤΑ που είναι λιγάκι ... ανοργάνωτα.
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Τι λιγάκι...για διάλυση πάνε!! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!!
Guru Alter Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Guru Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 εμενα παντως μου εχει τυχει να μου στειλει ο thomann μια κιθαρα και δυο ενισχυτακια λιγοτερο απο λαθος. (ηρθε μονο μια κιθαρα και κατι ψιλοπραγματα). οποτε πηρα τηλ και στειλανε και τα υπολοιπα σε δυο μερες.. YouTube | Instagram
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Ντάξει πήρα και τσέκαρα...όλα εδώ είναι, αύριο θα μου τα φέρουν 11-2! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!!
Kafka Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Που πήρες και ρώτησες για το δέμα? Γιατί και μένα μου στείλαν μια κιθάρα την παρασκευή και δεν έχει έρθει ακόμα και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!! :)
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Στα ΕΛΤΑ! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Δεν δαγκώνω την γλώσσα μου ο Π****!!!! Μόλις ήρθε η παραλαβή και ο μ****** μου έφερε μόνο το μπάσο!! και μου λέει πως δεν έχει άλλο δεμα!! γ@** τα ΕΛΤΑ μου μέσα!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( Τι λιγάκι...για διάλυση πάνε!! Ντάξει πήρα και τσέκαρα...όλα εδώ είναι, αύριο θα μου τα φέρουν 11-2! Που πήρες και ρώτησες για το δέμα? .... Στα ΕΛΤΑ! Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ουσιαστικότατο thread-καταπέλτη ::)
drketikios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Sorry...απλά τρομοκρατήθηκα!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!!
drketikios Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Όλα κυρίλε! Ο μαλάκας βέβαια πέταξε την κούτα σαν να είχε σκατά...αλλά οκ!! ολά καλά πήγαν!! Superfunk...RESPECT!!! ;D ;D ;D ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση