menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 [confused]Ρε παίδες έχω μια απορία ;D Αν κάποιος (εγώ ;D) θέλει κλασσικό vox ήχο....... προς ποιους ενισχυτές πρέπει να κινηθεί; Από τους vox βλέπω 300 παραλλαγές κάθε μοντέλου...... Ποιοι λένε και ποιοι όχι; :( [/confused]
Silot Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 AC30 / AC15 Handwired (CC Series), AC30TBX (UK Reissue '90's), AC30CC2X, AC15CC1X, ή κάποιον original JMI made πρίν το 70 ;D Αυτά απο Vox, γιατί αν αρχίσουμε με τους κλώνους..... ::) Leo got it right the first time
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 χεχε όχι, για το original πράμα έλεγα..... δηλαδή πού να υπολογίζω χρηματικά;
sol83 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Για να το παω και λιγο παραπερα (συμπαθαμε μενελαε ;D), τι ακριβως εννουμε κλασσικο vox ηχο (με παραδειγματα); Εχω μια σχετικα καλη ιδεα για το τι ακριβως ειναι ο κλασσικος fender ηχος, o κλασσικος marshall ηχος, αλλα vox; nothing to fear, nothing to doubt
dkall Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 α) blue alnico μεγαφωνο β) mullard nos λυχνιες οποιοσδηποτε Vox , ετοιμος ...... αμα εχεις τα χωνεις και παιρνεις handwired ,αλλα και οι αλλοι μια χαρα παιζουν με τις παραπανω προυποθεσεις ...γηρασκω αει διδασκομενος...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Λογικά Bryan May φάση θα εννοεί! ;) Χεχεχε όχι ΜΟΝΟ, αλλά με πιάνεις ;D ;D α) blue alnico μεγαφωνο β) mullard nos λυχνιες οποιοσδηποτε Vox , ετοιμος ...... αμα εχεις τα χωνεις και παιρνεις handwired ,αλλα και οι αλλοι μια χαρα παιζουν με τις παραπανω προυποθεσεις οι nos μπαίνουν μετά τη συζήτηση στη μπυροποσία ε;;; ;D ;D Δηλαδή συνολικά πού να περιμένω να φτάσει το πράμα;
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Και αλήθεια, τι διαφορές έχουν όλες αυτές οι παραλλαγές μεταξύ τους;
dkall Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Και αλήθεια, τι διαφορές έχουν όλες αυτές οι παραλλαγές μεταξύ τους; To....μεγαφωνο στην καφε σειρα , το ξυλο της καμπινας και το handwired και η λαμπα rectifier (πως γραφεται ?) στην μπεζ σειρα ...γηρασκω αει διδασκομενος...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Ναι, αλλά σε τι μεταφράζονται αυτά; ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις