elavd Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 εχεις κ περιεργο δεξι...(για μενα τουλαχιστον) Tι το περίεργο έχει το δεξί μου; ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Σε αυτό το δεξι θα αναφερόμουν κι εγώ. Εύγε φίλε μου! Πολύ καλό δεξί. Το 60% του κιθαρίστα. Πολύ τακτικά και μελετημένα και τα video σου. Η tele λέει... Πολύ θα την ήθελα κι εγώ, από πλευράς ήχου.Αλλά ξέρω ότι γουστάρεις κορμούς πλατάνου για μπράτσο και το Φ τους μου πέφτει κάπως... Πολύ καλό όργανο. Live and let Live.
elavd Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Η tele λέει... Πολύ θα την ήθελα κι εγώ, από πλευράς ήχου.Αλλά ξέρω ότι γουστάρεις κορμούς πλατάνου για μπράτσο και το Φ τους μου πέφτει κάπως... Πολύ καλό όργανο. Ευχαριστώ yameth! Πάντως η συγκεκριμένη tele (αλλά και η strat) μου δεν έχουν χοντρό μπράτσο! Είναι C-Shape και βολικότατο... (Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ο SF αγόρασε μια ίδια και είχε βγάλει αγγελία ψάχνοντας πιο χοντρό μπράτσο...;) ) www.facebook.com/YourPaintedSmile
longshadow Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Ηλία το video είναι super!... ;) Οσο για τους trademark είναι χαλαρά απο τους καλύτερους μή λαμπάτους ενισχυτές που έχω παίξει!...
elavd Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Ηλία το video είναι super!... ;) Θεεεεενξ!!! ;D Οσο για τους trademark είναι χαλαρά απο τους καλύτερους μή λαμπάτους ενισχυτές που έχω παίξει!... Είναι όντως απίστευτοι οι Trademark!!! Το ωραίο της υπόθεσης (πέραν του ότι ακούγονται πολύ κοντά στον ήχο ενός λαμπτάτου) είναι ότι το analog simulation που έχουν τους κάθιστά πολύ ευέλικτους για το σπίτι και για ηχογραφήσεις. Αυτό που με παραξένεψε (αλλά τελικά λάτρεψα) στον ενισχυτή όταν τον πρωτοδοκίμασα, ήταν το γεγονός ότι μικρές αλλαγές στο EQ επιφέρει ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ αλλαγές στον ήχο!!! Ειδικά το ποτενσιόμετρο που ελέγχει τις μεσαίες συχνότητες επηρεάζει απίστευτα πολύ την χροιά του ενισχυτή!!! Και αν σκεφτεί κανείς ότι έχει την επιλογή 3 ενισχυτών, με 3 επιλογές προενίσχυσης (από clean σε πιο hot) και 3 επιλογές "ηχείων" (με άλλη συχνοτική συμπεριφορά), καταλαβαίνει ότι πρόκειται για φοβερό και απίστευτα ευέλικτο μηχάνημα! @taq: αν βλέπεις το παρόν thread, να ξέρεις ότι ο ενισχυτής αυτός είναι ο δικός σου, ο οποίος κατέληξε σε μένα μέσω του Μιχάλη!!! (π@($&%ζα τον πήραμε.... ;D) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Μπράβο Ηλία, πολυ ωραία. :) Και ο trademark πολύ καλός. Ασφαλώς και περιμένουμε τα ίδια και "χειρότερα" (με την καλή έννοια :) ) με την 335. :)
longshadow Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία δεύτερο κλιπάκι με τα "γκαζάκια" του trademark!!... :D (εκεί θα προτιμούσα μια sunburst που έχει πάρει κάπου το μάτι μου....ξέρεις, μία που είναι λίγο..κούφια?!!).. ;D
elavd Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Μπράβο Ηλία, πολυ ωραία. :) Και ο trademark πολύ καλός. Ασφαλώς και περιμένουμε τα ίδια και "χειρότερα" (με την καλή έννοια :) ) με την 335. :) Εσύ κύριε...μήπως οφείλεις να μας ενημερώσεις για κάτι; Λέω εγώ τώρα.... ::) ;D Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία δεύτερο κλιπάκι με τα "γκαζάκια" του trademark!!... :D (εκεί θα προτιμούσα μια sunburst που έχει πάρει κάπου το μάτι μου....ξέρεις, μία που είναι λίγο..κούφια?!!).. ;D Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
longshadow Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;D Ξεκόλλα και σέταρε την κάμερα.....AND ACTION!!.... ;D
spy Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Ηλία, το κλιπ είναι εξαιρετικό και το ίδιο ισχύει και για το παίξιμο. Εγώ ενθουσιάστηκα από τις Gilmourιές - το Shine το παίζεις καλύτερα και από το Σταρόβα ;D ;D ;D. Αναμένουμε νεότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση