WINLOWOO Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 μηποσ θα μπορουσατε να μου πιτε την καλιτερη επιλογη για κλασσικο ροκ και μεταλ κιθαρα
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Λίγο ακριβότερη (αλλά τα αξίζει και σαν όργανο και σαν μεταπωλητική αξία!!!) http://www.thomann.de/gr/gibson_sgstd.htm All time classic για τα είδη που ανέφερες.....!!!
jmone Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 ltd ec-1000 σε αυτά τα χρήματα και βγαίνει με EMG active και με Seymour ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
morrigoth Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Εγω θα επερνα αυτη: http://www.thomann.de/gr/bc_rich_assassin_px3t.htm Εχει τα παντα (οχι τα αρκουδακια...) και σου μενουν και μπολικα ευρω για οτι αλλο θες!
menelaos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Εγώ απλώς θα σου προτείνω να κοιτάξεις και την πιθανότητα να πάρεις την οποιαδήποτε κιθάρα μεταχειρισμέη ;)
Vrass Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον Jmone. Πάντως σε αυτά τα λεφτά παίζουνε άπειρες επιλογές από όργανα για όλα τα γούστα, οπότε δες κάποιες που να σου αρέσουν και το ξανασυζητάμε, γιατί έτσι θα λέει ο καθένας από μας το δικό του. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
gangster Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Τώρα σοβαρά περιμένεις απάντηση σε μια τόσο γενική ερώτηση; ??? Θα βοηθούσε αν έλεγες τι εμπειρίες και τι προτιμήσεις έχεις (ΑΝ έχεις). Σ αρέσουν οι fender, οι gibson, θες τρέμολο, θες χρώματα κάποιο είδος μαγνήτη, ή δεν κατέχεις απ' αυτά; Γιατί "καλύτερη κιθάρα" δεν υπάρχει. Όλα είναι θέμα γούστου και προτιμήσεων. one colour: black - and shades of grey
blackie Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 http://www.thomann.de/gr/schecter_diamond_c1_hellraiser_bch.htm σου μενουν κιολας....
WINLOWOO Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 παιδια οντοσ σασ εδοσα λιγεσ πληροφοριεσ θελω να εχει floyd rose tremolo 24 ταστα γενικα απο μαρκεσ ειμαι ανοιχτοσ σε ολεσ απο μαγνητεσ δεν ξερω και πολλα εχω δει την S670FM ibanez και μου αρεσε αλλα πιστευω οτι εκανε μπζζζζζζζζζζζζζζζ και ειχε και 22 ταστα στο μιαλο μου εχει μπει και η ρρ3 τζακσον αλλα παλι εχει 22 ταστα
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 παιδια οντοσ σασ εδοσα λιγεσ πληροφοριεσ θελω να εχει floyd rose tremolo 24 ταστα γενικα απο μαρκεσ ειμαι ανοιχτοσ σε ολεσ απο μαγνητεσ δεν ξερω και πολλα εχω δει την S670FM ibanez και μου αρεσε αλλα πιστευω οτι εκανε μπζζζζζζζζζζζζζζζ και ειχε και 22 ταστα στο μιαλο μου εχει μπει και η ρρ3 τζακσον αλλα παλι εχει 22 ταστα πες το χριστιανέ μου οτι θες τέτοιο πραμα, κάθομαι κι εγώ και σου προτείνω SG.......... πάρε κάτι με πολλά τάστα και που να μην κάνει μπζζζζζζζζ!!!!!!!!!! Η SG δεν σου κάνει ;) ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση