papaki23 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Μιας και τα πιο ικανά VST's για drums programming είναι τα αναφερόμενα στον τίτλο καθώς και το ότι το mixing των drums είναι από τα δυσκολότερα και αποτελεί τη βάση, προτείνω να ανεβάσουμε ο καθένας τα presets που έχει δημιουργήσει και χρησιμοποιεί για το XLN Addictive drums και το BFD 2.
Samplist Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Τα presets που έχω για τα drums είναι ολόκληρα cubase templates φορτωμένα με ένα σωρό plugins. Με τα εφέ του xln δε γίνεται (καλή) δουλειά, το bfd έτσι κι αλλιώς χρειάζεται "εξωτερικά" fx οπότε... Συνοπτικά: EQ Compression σε όλα τα κανάλια ξεχωριστά. Bass-tremble enhancer - σε kick saturator σε snare bus compression toms bus compression snares bus compression room bus compression overheads κλπ
papaki23 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Samplist, δεν πρόσεξες τον τίτλο. Presets for BFD 2.Κάνε ένα τσεκ στο site και ύστερα θα μου πεις αν θα χρησιμοποιήσεις άλλο drum vst....
Samplist Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Ουπς sorry δεν το πρόσεξα! Δεν το έχω πάρει ακόμα το bfd2 αλλά απο ότι βλέπω στο site έχει ενσωματωμένα fx. Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει? Έχουν καλή ποιότητα?
papaki23 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Εδώ και μερικές μέρες το χρησιμοποιώ.Για τα δικά μου αυτιά , που δεν είναι αυτιά ηχολήπτη αλλά μουσικού, μου φαίνονται εξαιρετικά.Άνοιξα αυτό το θέμα όμως,για να βοηθήσουν και οι περισσότερο γνώστες της ηχοληψίας με τις δικές τους ρυθμίσεις και να μοιραστούν μαζί μας τις ικανότητές τους.Χωρίς όλ'αυτά να σημαίνουν πως το πρόγραμμα δεν διαθέτει κάποια έτοιμα presets.
spewfy Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Μετά από αιτημα του Tugito ανεβάζω το preset για XLN που χρησιμοποίησα στο κομμάτι woahh... Βασίζεται σε ένα που λέγεται Frederik-Ericsson-Metallica (σορρυ αλλά δε θυμαμαι απο που το ειχα κατεβάσει) ενώ έχω κάνει μικρές επεμβάσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση