trigga Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Κάτσε να βρούμε καμμιά φάση στην σαπιολάρισα ,που μου θέλω κ τζάζ αντι να μαθαίνω να στεγνώνω κανα ροκφόρ, κ μετά αν θα γίνω στο τέλος κάτι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Προς το παρόν θέλω άτομα να γουσταρούν κ να διαβαζοτζαμάρουμε μαζί.Δεν μπορώ αλλο καψορόκ κ ψαχνοέντεχνο έλεος παντού μια πεντατονική σε 2 θέσεις κ 500 bmp πάνω σ'αυτές. Για το ξεπούλημα να σαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται να χρειαστεί γιατί απλά δεν κάνω επάγγελμα τη μουσική κ δεν ζώ απ αυτή.Εκεί είναι που χάνεται η μπάλα κ καταντάς να παίζεις για τη βανδή κ τα γούστα σου να τα βλέπεις 1 φορά το μήνα για 2 ώρες. Αυτό πάλι με τη βιασύνη το χω απο τη γέννα μου.Ανυπομονος, βιαστικός κ ρουτινιάζω στο λεπτό.
less40 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 στην αρχη παιζεις ωραια και συγκεντρωμενος μετα ομως οσο περνα η ωρα μπλεκεις σε ασκοπη φλυαρια καιτο κυριοτερο δεν πεφτεις σε chord tones για να τονισεις την αρμονια.. στην αρχη ομως δειχνει οτι εχεις καλα στοιχεια σαν μουσικος. http://youtube.com/user/zaxakis
longshadow Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 καιτο κυριοτερο δεν πεφτεις σε chord tones για να τονισεις την αρμονια.. Trigga, είναι ίσως η καλύτερη παρατήρηση που θα μπορούσε να σου γίνει!...είναι το νο1 πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις στο παίξιμο σου... κατά τ'άλλα τά'χουμε ξαναπεί...τό έχεις το feel!! ;)
trigga Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Έχει δουλειά ακόμα για να στρώσει το πράμα.Ακόμα σε πειραματικό στάδιο είναι.Για να φτάσω σε σημείο να πέφτω σωστά σε καταλήξεις θέλω πράμα ακόμα σίγουρα.Ενθουσιάζομαι εύκολα κ αυτό είναι ένα δείγμα απ την βιασύνη κ τον υπερενθουσιασμό μου.Το προσπαθώ σιγά σιγά να το σημαζέψω.Θέλω που κ πού το feedback μου κ γώ σαν ανθρώπινο ον. Τα λέμε σε λίγο καιρό ξανά με την νέα έκδοση "τρίγκας ο δαχτυλοταστιέρας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση