whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 επειδη ωραια τραγουδια δεν υπαρχουν μονο στην rock τι θα λεγατε να ακουσουμε μερικα pop-electro κομματια που προσωπικα τα θεωρω αριστουργηματα.(και ας εχουν απο ελαχιστη εως καθολου κιθαρα) φυσικα και ειναι ευπροσδεκτα και τα δικα σας αγαπημενα. ερχοντε και αλλα.... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 καντε search στο youtube για το 'Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End): Loose Concert Tour Live Performance' το embed του συγκεκριμενου αρχειου δεν επιτραπηκε στο youtube απτην δισκογραφικη εταιρια που κυκλοφορει το κομματι και εχει φυσικα και τα δηκαιωματα του. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
kontras Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 ωραίο το κομμάτι που έβαλες φίλε white. προσωπικά ένα από τα τραγούδια που με έχουν αγγίξει έιναι αυτό, στη συγκεκριμένη εκτέλεση. ΕΛπίζω να σας αρέσει http://www.youtube.com/watch?v=6T7H6wpewQM Dreamers come and go, but a dream's forever
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 κομματάρα φίλε kontras και πολύ ωραία ενορχήστρωση ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
menelaos Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 καντε search στο youtube για το 'Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End): Loose Concert Tour Live Performance' το embed του συγκεκριμενου αρχειου δεν επιτραπηκε στο youtube απτην δισκογραφικη εταιρια που κυκλοφορει το κομματι και εχει φυσικα και τα δηκαιωματα του. Καλά, όλος ο δίσκος είναι απίστευτη δισκάρα βασικά!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 καντε search στο youtube για το 'Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End): Loose Concert Tour Live Performance' το embed του συγκεκριμενου αρχειου δεν επιτραπηκε στο youtube απτην δισκογραφικη εταιρια που κυκλοφορει το κομματι και εχει φυσικα και τα δηκαιωματα του. Καλά, όλος ο δίσκος είναι απίστευτη δισκάρα βασικά!! όντως, και δεν την είχα και σε υπόληψη την nelly... λάθος μου!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
kontras Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 κι εγώ δεν την είχα σε υπόληψη. Είναι από αυτά τα χαζά κολλήματα που τρώμε (σόρι για την γενίκευση) όσοι ανήκουμε στο ευρύτερο επίπεδο της ροκ, και όχι όλης της μουσικής στο σύνολο. Αλλά ξέρετε τί λενε, γηράσκω αεί διδασκόμενος... Dreamers come and go, but a dream's forever
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 αυτο μου θυμιζει παλιους ερωτες (ημουν ερωτιαρης στο λυκειο τι να κανουμε... ;D) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
menelaos Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Εεεεμ ;D ;D Τσεκάρετε τώρα και το Timbaland presents Shock Value (προφανώς του Timbaland)!!! http://youtube.com/watch?v=GojTUmjxVHU
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 επισης απιστευτο pop απτους απιστευτους roxette προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση