animae Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Ναι, αλλά όταν έχεις μάθει γενικώς να τραγουδάς καταλαβαίνεις ΠΟΛΥ καλύτερα αν και πόσο κάνεις ζημιά στο λαιμό σου τραγουδώντας/μιλώντας κλπ ;) Αρκεί βέβαια να μην ήμαστε κρυωμένοι και να μας πονάει ο λαιμός (ή να κάνουμε πως μας πονάει ο λαιμός) εδώ και κανά 2μηνο ;D εεεεε, Μενέλαε??? ;D εεεεε έχω αλλεργίες, τι να κάνω :( :( :( :( :( Μηπως είσαι φοραώ τελικά? Κill the wise one!
boukas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Πειράζει που η ιδέα μιας γυναίκας να κάνει brutal φωνητικά δεν μου φαίνεται καθόλου ελκυστική; ??? :-\ Εκτός αν μιλάμε για αυτήν περιμένω αντίδραση από παναγιώτη τώρα :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
animae Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 E καλά, ψιλομπάζο είναι εδώ που τα λέμε, οπότε προτιμάμε καθαρή φωνή: Κill the wise one!
boukas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 καλά για κλωτσές και οι 2 είστε! Θα τα πούμε στη μπυραρία και θα δείτε πόσσο δίκιο έχω "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 @animae OMG!!! :o :o :o :o :o Τι παιδί είναι τούτο ρεεεεεεεε!!!! +100000 @boukas Ρε μαν, όχι! Δηλαδή όχι! Όχι σου λέω! :-X Yes it is!!!
boukas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 οχιές στα μούτρα σας! υπομονή. 5 μέρες μείνανε 8) Πάντως στο θέμα, τα εφε αν κάποιος τα χρησιμοποιήσει μόνο για μπρουταλοπαραμόρφωση, το αποτέλεσμα είναι ηλίθιο. Σαν γατί που του πατάς την ουρά κάνει. Σαν πειραματισμό, ή για ατμόσφαιρα ναι, αλλά όχι γιαυτό που συζητάμε. ;) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
animae Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 [glow=red,2,300]Πραγματικά [/glow]ασχημη :o Κill the wise one!
sentientno6 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Άσχημη αυτή?? Εμένα μου αρέσει :-X (Sorry για το off-topic)
menelaos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση