muddygiorgos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 καλησπερα!μηπως ξερετε που μπορω να βρω μαλακη θηκη για την vox tonelab le; ευχαριστω 8) 2+2=5
frail Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Εχω παρει μια που ταιριαζει ακριβως στην πεταλιερα απο τον Δημου (Μπενακη). ειναι πολυ καλη και της παει γαντι! 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!
muddygiorgos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Εχω παρει μια που ταιριαζει ακριβως στην πεταλιερα απο τον Δημου (Μπενακη). ειναι πολυ καλη και της παει γαντι! ειναι θηκη για πεταλιερες γενικα?υπαρχουν δλδ τετοιες θηκες? για αθηνα μιλας φανταζομαι οποτε δυσκολο...θα βοηθουσε αν ηξερε καποιος για θεσσαλονικη.. ευχαριστω παντως. ;) 2+2=5
frail Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 μαλλον γενικη ειναι απλα εκατσε στην Tonelab le ακριβως !!! μαρκα δε γραφει πανω να σου πω παντως ποιοτικα -για μαλακη- μου φαινεται πολυ καλη! Υποθετω αμα πας σε μερικα καταστηματα και δοκιμασεις καπου θα την πετυχεις (η αυτη η καποια με τις ιδιες διαστασεις) 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!
muddygiorgos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 μαλλον γενικη ειναι απλα εκατσε στην Tonelab le ακριβως !!! μαρκα δε γραφει πανω να σου πω παντως ποιοτικα -για μαλακη- μου φαινεται πολυ καλη! Υποθετω αμα πας σε μερικα καταστηματα και δοκιμασεις καπου θα την πετυχεις (η αυτη η καποια με τις ιδιες διαστασεις) αυτο ειχα σκοπο να κανω αλλα ρωτησα για να μην τρεχω αδικα... απ οτι φαινεται δεν θα το γλιτωσω... >:( σ ευχαριστω και παλι. ;) 2+2=5
Silot Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 H Bodyglove φτιάχνει μια καταπληκτική θήκη για μικρα keyboards που χωράει μια χαρά η le. Νομίζω κοστίζει γύρω στα €35 και τις φέρνει το Bon Studio.... Leo got it right the first time
muddygiorgos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 nice.. ;)thanks man... 8)θα το ψαξω κι αυτο.... 2+2=5
frail Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 δε ξερω την ποιοτητα της θηκης που λες... εγω την ειχα παρει 20 ! απλα πληροφοριακα και πιθανοτατα κι αυτη να τη φερνει το Bon Studio 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!
Guru Alter Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2008 Εχω παρει μια που ταιριαζει ακριβως στην πεταλιερα απο τον Δημου (Μπενακη). ειναι πολυ καλη και της παει γαντι! κι εγω αυτη πηρα και ειναι μια χαρα... και εφαρμοζει τελεια YouTube | Instagram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση