elavd Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Λογικά θα'ρθω, δεν δίνω όρκο όμως, υπάρχει και το θέμα του Ελαύδιου του Τόουνλαμποφόρου που με στοιχειώνει, καταλαβαίνετε. Μίλησέ μας για αυτό τεκνο* μου! *Βάλε τον τόνο σε όποιο φωνήεν θες εσύ! 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile
dkall Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Ενας ειναι ο Αγιος ... http://www.coltranechurch.org/ ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Vrass Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Καλα που με ειδοποιησε ο Κωστας, γιατί έτσι που έχω χαθεί-καταστραφεί θα έχανα το event!!! Εννοείται ότι είμαι και εγώ μέσα!!! ;D ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
menelaos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Ερώτηση πολύ βασική: εκεί που λέτε να πάμε έχει τίποτα φαγιά;; γιατί μέρες που είναι θα είμαστε και νηστικά..............
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Καλα που με ειδοποιησε ο Κωστας, γιατί έτσι που έχω χαθεί-καταστραφεί θα έχανα το event!!! Εννοείται ότι είμαι και εγώ μέσα!!! ;D ;D ;D ;D ;D Εσύ αγόραρε έπεσες εντελώς με τα μούτρα! Με μέτρο είπαμε............................ LEGO people live in houses made of their own flesh.
Vrass Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Ασε Κώστα, πονεμένη ιστορία... Θα τα πούμε από κοντά παιδιά.. :) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Λογικά θα'ρθω, δεν δίνω όρκο όμως, υπάρχει και το θέμα του Ελαύδιου του Τόουνλαμποφόρου που με στοιχειώνει, καταλαβαίνετε. Μίλησέ μας για αυτό τεκνο* μου! *Βάλε τον τόνο σε όποιο φωνήεν θες εσύ! 8) http://www.noiz.gr/index.php?topic=157353.0 LEGO people live in houses made of their own flesh.
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Αγαπητά εν μπανάνα τέκνα μου! Σε προετοιμασία για την ευλογημένη Μπυροποσία #4, υπέβαλα εαυτόν σε αυστηρή ασκιτική ζωή ένεκα Μεγάλης Εβδομάδος. Δηλ. ελάχιστη παρουσία στο ΝΟΙΖ, πλήρη αποχή από τα εποχιακά φρούτα και το gain στον ενισχυτή κάτω από 10 o'clock... Τη στιγμή που διαλογιζόμουν το θέμα "bedroom ή band player;" εμφανίστηκε ξάφνου μπροστά μου υπό τη λάμψη τεσσάρων EL34 η Τατιάνα Στεφανίδου. Μαζί της ήταν μια χαριτωμένη και προικισμένη σχιστομάτα νοσοκόμα, όχι άνω των 20 Μαΐων, και συζητούσαν για το που έχει φτάσει η τιμή της μπανάνας και οι επιπτώσεις αυτής στην κοινωνία. Πετάγεται και ο Orson Welles με το Defender και το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Η Μπυροποσία #4 είναι και επισήμως Η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ! (παρακαλώ ένας mod να αλλάξει τον τίτλο) Μετά από τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, σας περιμένω στην μπυραρία Ταρ (Λεωφ. Ηρακλείου 12 - αναλυτικές οδηγίες προσπέλασης προσεχώς), την Τρίτη του Πάσχατος, από τις 9μ.μ. και μέχρι να πέσει η τιμή της μπανάνας. Παρακαλώ επιβεβαιώστε με π.μ. μαζί με το κινητό σας! Το μαγαζί έχει πολύ καλό φαγητό και καλές μπύρες 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Μήπως θα ήταν σκόπιμο να γίνει και μία λίστα όπως την προηγούμενη φορά και να κλειστεί τραπέζι, γιατί παίζει μεγάλη πιθανότητα να πάμε και να μη βρίσκουμε? Ιάσωνα, εγώ είμαι μέσα, θα έρθει και πμ με τα υπόλοιπα. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Εννοείται, εξού και τα π.μ. για να κλείσω τραπέζι ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση