Earendil Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 Αν δεν νοσηλεύομαι λόγω υπερβολικής κατανάλωσης κοκορετσίου, θα με δείτε μπροστά σας. Ελλειπής είναι η κινητικότητα ορισμένων συν-forum-ιτών μπυροφονιάδων, τί έγινε ρε σεις;* *Αυτό αφορά και τα λαμόγια εκείνα που "κατεβαίνουν incognito" στας Αθήνας και ραδιουργούν σε υπόγεια των Εξαρχείων, χαχαχαχα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
menelaos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 ;D ;D me, i'm gonna be there ;) Φέρε και σε μας κανα κοκορετσάκι ρε boy, ή πάμε κάπου που να παίζουν και μάσες!!! ;D ;D ;D ;D 8)
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Λογικά θα'ρθω, δεν δίνω όρκο όμως, υπάρχει και το θέμα του Ελαύδιου του Τόουνλαμποφόρου που με στοιχειώνει, καταλαβαίνετε. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Alchemist Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Θα είμαι εκεί, ανγκαζέ με τον κοκορετσιασμένο ταυρομάχο. Προσφέρω και όχημα σε όσους κατοικούν στην Καλλιθέα και τις γύρω περιοχές. 8) Yes it is!!!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Παρασκηνιακές διαδικασίες (και δίκασες για τους κάφρους φίλους μας) λένε ότι ίσως έρθουν περισσότεροι. Αλλά πρέπει να πούμε στον κ. Γιάσε ποιοι θα είναι συνολικά. Μέχρι πότε, αυτό; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
blue Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Kι εγω κατα 99% θα λειπω σε ερασιτεχνικο ταξιδι https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Kι εγω κατα 99% θα λειπω σε ερασιτεχνικο ταξιδι Πάει δηλαδή η παρουσίαση δίσκου; Άτιμη κοινωνία. LEGO people live in houses made of their own flesh.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Μπούκα show yourself! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
dkall Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Παρολο που θα προσπαθουμε να συνελθουμε απο τις Πασχαλινες κραιπαλες , ειναι Εθνικο θεμα η παρουσια μας στην #4 διοτι θα πρεπει να υποδεχτουμε την αντιπροσωπια των απανταχου ξενιτεμενων Ελληνων μουσικων που , ελπιζω , θα ερθουν με εθνικη φορεσια ,σημαιουλες στα χερια και αφου φιλησουν τα Αγια χωματα της μητερας Πατριδας με το δακρυ να τρεχει κορομηλο ,θα μας ενημερωσουν για τα δρομενα ...εκει στην ξενιτια (...στο σταθμο του Μοναχου με παρατησες αχου , Αχ η μαυρη μοιρα μου , μανα κακομοιρα μου......) ....εγω παντως θα ειμαι εκει για να τους υποδεχθω ..... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
boukas Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Έλα. Ελπίζω να σκάσω ώστε να γίνει το 2-2 "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση