Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Αγαπητοί μου εν ΝΟΙΖ συμφορουμίτες, καθώς τα πολλά λόγια είναι φτώχια, συνοψίζω σε μικρές, όμορφες προτάσεις για να εμπεδώσουν όλοι (κουρδισμένοι και μη). Θέμα: η μπύρα, Σκοπός: η ξεδιάντροπη κατανάλωσή της, Χρόνος: Τ.τ.Π. (κοινώς Τρίτη του Πάσχατος), Για το μέρος έχω να προτείνω την Ταρ, στην αρχή της Λεωφ. Ηρακλείου (Πατήσια). Είναι 5 λεπτά περπάτημα από το Ηλεκτρικό στον Αγ. Ελευθέριο και στα Άνω Πατήσια. Μην το χέσουμε στη συζήτηση να αποφασίσουμε με συνοπτικές διαδικασίες, αλλιώς θα αποφασίσει και θα διατάξει ο kwstas79 γι'αυτό φρόνιμα. :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Για ακόμη μια φορά θα λείπουν οι Ξενιτεμένοι... :-[ :'( Κρίμα... Παιδιά να πάτε.! ;)..''The hall thing is approved by Kwstas79''... (kwsta σε παρακαλώ εξήγησε πως θα εισέρχονται ΜΟΝΟ οσοι φέρουν το σηματάκι με την μπανάνα. Ή τουλάχιστον αυτοί που θα έχουν την μπανάνα στο χέρι..!@! :D) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Νοοοοο!!!! :o :o :( Aφού έλεγα να το ξεκινήσω εγώ το θρεντ!! Σας είχα πει ότι η v.4 τοποθετείται Τρίτη του Πάσχα, βραδάκι!!!! Αφού κατεβαίνω (Αγ)Ελλαδίτσα μέχρι την Πρωτομαγιά! Tεσπα, υποθέτω ότι θα δω μεμονωμένα μερικούς δεξιά - αριστερά... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
fatalv Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 +10 σε αυτό που λέει o bloody.... :D Θα είμαστε και άλλοι εκείνη την περίοδο Ελλάδα...Please..!! :) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
menelaos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Εγώ δίνω ψήφο στην Τρίτη του Πάσχα! :)
Alchemist Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Τ.τ.Π με ΤΡΕΛΑ! ;) Yes it is!!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Βρε καλόπαιδα θα σας φέρω καμιά Warsteiner στο κεφάλι. Τι περιμένατε τόσο καιρό να ανοίξετε thread? Ξέρετε ότι αυτά παίρνουν χρόνο. Λοιπόν, λόγω πρώτερου έντιμου βίου, μετατρέπω την θαυματουργή και οσία πλέον Μπυροποσία #4 στην Τρίτη του Πάσχατος. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Θα πούμε και το Χριστός Ανέστη; Ή το Μπύρα ανέστη; :D 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση