Herbert Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 λοιπον...χωρις πολλα εισαγωγικα!!! εχω το fcb1010 midi controller με το οποιο ελεγχω τα εξης: sansamp psa-1--->tc electronic trimple compressor--->korg am8000r πηγαινω λοιπον στην μπανκ 5 - preset1(51) :ενω το sansamp και το korg ακολουθουν στο preset 51 το triple c ....παει στο preset F(FACTORY)51 και οχι U(user)51 οπου εχω κανει save τα settings μου... ξερει κανεις αν μπορω να κανω το tc να ξεκιναει με τα user preset??? η καποιον αλλο τροπο ωστε να πετυχω το 51-51-U51 πχ σαν preset??? thanx! ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
stavrilian Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δυο τροποι, ειτε ορισε το korg ωστε το value program change που στελνεις να αντιστοιχει στο U51, ειτε σε ξεχωριστο midi channel ορισε το fcb να στελνει το value που αντιστοιχει στο u51, αυτο ομως προυποθετει πως τα υπολοιπα μηχανηματα σου δεν θα δουλευουν σε omni mode ;)
Herbert Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 thanx PlusYeaR εχεις δικιο μπορω απλα να ορισω τα user preset ως βασικα(στο trimple comp)! κουλ!! stavrilian ευχαριστω για την απαντηση ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση