boukas Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ΩΧ βλέπω πολλά ηλεκτρονικά πάνω της, πράμα που για πάρα πολλούς δυστυχώς ίσως σημαίνει αυτόματη καταδίκη... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 να διακινδυνευσω την προβλεψη οτι θα παει απατη οπως οι ηλεκτρικες της ovation, τα επαναστατικα guitar synths, και τοσες αλλες "καινοτομες" ιδεες. Δωστε στο κιθαριστα κατι που να μην εχει 1/4 jack, να εχει πανω απο 3 ποτενσιομετρα & ενα διακοπτη, ελαφρως διαφορετικο σχημα απο τα παραδοσιακα και θα παθει κρισεις πανικου. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
si_rah Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Το headstock δεν σας θυμίζει Parker; Τουλάχιστον το κλέψανε με ωραίο τρόπο. Απότι βλέπω στα χαρακτηριστικά, είναι λίγο διαστημόπλοιο τόργανο, ελπίζω να μην χρειάζεται δίπλωμα NASA για να τοδηγήσεις. Εμενα μου θυμιζει Lag! :)
WrTsXxx Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 εγώ περιμένω την ΤΙΜΗ... 8) ίσως να είναι μια κιθάρα που απευθύνεται σε πληκτράδες.χοχο ;D και ΝΑΙ KWSTAS79 μου θυμίζει πάρκερ! φβ/snoozeloop
jack2 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 εγώ περιμένω την ΤΙΜΗ... 8) Οντως ...... 8) Η τιμη εχει ανακοινωθει εδω και ενα μηνα.
quintiplet Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 να διακινδυνευσω την προβλεψη οτι θα παει απατη οπως...τα επαναστατικα guitar synths, και τοσες αλλες "καινοτομες" ιδεες. Πιπέρι ! ;D
ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 παντως ωραια δεν ακουγεται? οχι με λαθος σημερα τα εβαλα.... ...? ωραια παντως δεν ακουγεται.! ;D RUN FOREST....RUN!!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Φαίνεται πάντως αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα στο βιντεάκι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση