elavd Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Εγώ πχ εδώ το ακούω (σιγά βέβαια): http://odeo.com/audio/1329298/view Εδώ όμως όχι: (Θέλω να ελπίζω ότι φταίει η συμπίεση του YouTube... ::)) www.facebook.com/YourPaintedSmile
warlock9_0 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 εγώ που έβαλα στο audition και άκουγα συχνότητες έφτασα μέχρι 21,2 αλλά μου βάρεσε στα νεύρα, πονοκέφαλος μ έπιασε κωλοσυχνότητες
longshadow Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Στους 14.1 το άκουγα καθαρά.....στους 14.9 δεν άκουσα τίποτα... Άκυρο ό,τι είχα πεί.... Πρίν κάποιες μέρες έκανα παρόμοιο τεστ σε studio και ακούω αρκετά πιο πάνω (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα πόσο).. Άρα αυτά τα κλιπάκια στο youtube είναι για..... ;)
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Δεν με ενδιαφέρει το θέμα, παίζω μπάσο. LEGO people live in houses made of their own flesh.
pantelis51 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Αυτό στο youtube δεν το ακούω. Το άλλο σε mp3 το ακούω πεντακάθαρα και είναι αρκετά εκνευριστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση