menelaos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Πραγματικά ρε συ, άσε ήσυχα τα ηχεία. Βελτίωσε τα υπόλοιπα, όπως λέει ο j. Δεν είναι κιθάρα να τα βαρεθείς τα monitors. :) Αν είσαι ικανοποιημένος δεν τα αλλάζεις. Πραγματικά μου ακούγεσαι σαν να λες "έχω ένα κλιματιστικό με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά το βαρέθηκα και λέω να το ανταλλάξω με άλλο" ;D ;D ;D ;D ;D
tzelkos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 τα έχω και εγώ.μην τα δίνεις,και γενικά αν ασχολείσαι με μείξεις μην πουλάς ποτέ ηχεία.αν σου άρεσαν τα Α7 παρτά και αυτά.
boukas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Λοιπόν τα μόνιτορ ηχεία δεν μπορείς να τα βαρεθείς, καθώς σε ιδανικές συνθήκες όλα τα ακριβά και καλά, θα έπρεπε να έχουν τον ίδιο ήχο, καθώς ο ρόλος τους είναι να βγάζουν όσο πιο πιστά γίνεται τον ήχο που παράγεις προς τα έξω. Βέβαια αυτό δεν γίνεται για διάφορους λόγους. Έτσι συμβιβάζεσαι και μαθαίνεις τον ήχο τους και βάσει αυτού πορεύεσαι. Η μόνη περίπτωση να πας σε άλλα μονιτορ, είναι να βρεις κάποια πιο πιστά και όχι με "καλύτερο" ήχο. Συμβουλή μου: Τα λ7 των ανταμ, στάξτα να φτιάξεις τον χώρο σου και εκεί να δεις διαφορά στον ήχο σου, σε σχέση με το να πάρεις άλλα μονιτορ, που θα τα χρησιμοποιείς στον ίδιο ακατάλληλο χώρο. Έπειτα αναβαθμίζεις και την υπόλοιπη αλυσίδα στον ήχο σου, έως να φτάσει στο επίπεδι των τζενελεκ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 εχετε δικιο. βιαστηκα να κατηγορησω το Τζενακι το καημενο και τι μου φταιει η κοπελα, αφου τη δουλεια της μια χαρα την κανει!! απλως αλλαξα τελευταια το στουντιο μου, οποτε και μου φανηκε διαφορετικος ο ηχος. στην αρχη απογοητευτηκα, αλλα σημερα μου φανηκε απιστευτος ρε γμτ, τετοιο ηχο θα ηθελα να εχω κ στο σπιτι μου οταν ακουω μουσικη!! αυτο σημαινει οτι υπαρχει καποιος χρωματισμος, αλλα ειναι θεμα χωρου και οχι ηχειων. θα απευθυνθω σε εναν φιλο μου που σπουδασε το αντικειμενο, να μου πει τι πρεπει να διορθωσω στον χωρο. οσον αφορα την αλυσιδα, μια χαρα κοπλιμενταρει τα genelecs, δεν παιζει να προβληματιζει το αποτελεσμα κατι απο τα υπολοιπα.. cubase 4, rme 400, genelecs. απλα και ομορφα :)
boukas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Μπορείς μετά το χώρο, να πάρεις και κανά καλό προενισχυτή, αν χρησιμοποιείς μικρόφωνα και φυσικές πηγές "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 ενα κονσολακι Mackie vlz-1402 pro χρησιμοποιω, στο οποιο επανω εχω ενα μικροφωνο akg c3000b, ενα moog voyager & ena roland jp8000 και ενα dj-booth setup (καλουδια της allen&heath κ της pioneer). μου αρεσει ο ηχος που βγαζει, πολυ περισσοτερο απο τον ηχο που εβγαζαν οι προηγουμενες κονσολες μου (behringer).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση