Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Όλα τα συνημμένα mp3 είναι από το ίδιο synthesizer. Σε κάποια από αυτά έχουν προστεθεί εξωτερικά FX.

Ποιό είναι;

Δημοσιευμένο

Αντικείμενο του πόθου...

Κι ένα tip: σε ήχους που βγάζει σαν από παλιά string synths και pads, πέρνα καλύτερα το ένα κανάλι από αυτό εδώ (ξέρεις γιατί!  ;) ):

smallstone.gif

Πάμφθηνο, ποιοτικότατο, διαχρονικό.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Το Andromeda το έχω πάνω από 4 χρόνια. Νομίζω ότι έχω το 5ο Andromeda στην Ελλάδα. (Αυτό τουλάχιστον μου είπε η τότε αντιπροσωπεία).

[slut Mode = On]

pics:

1441358219_1b58357ac6_b.jpg

και

1441362181_be843a15b9_b.jpg

και

1400715284_e77a7bc2b9_o.jpg

[slut Mode = Off]

Sample 1: J. S. Bach - Gavotte - ήχοι φτιαγμένοι από τον Ken Eldhardt, η σύνθεση παίζεται από sequencer μέσω ενός απλού SMF.

Sample 2: ηλεκτρονικές μπουρμπουλήθρες  :D - από τον Ken Eldhardt

Sample 3: από τον Per Kristian Risvik - το γνωστό phasing pad του J. M. Jarre. - bloody_sunday είσαι τσακαλάκι! Έχει όντως SmallStone Phaser!

Sample 4: sitar - από τον Ken Eldhardt

Sample 5: Voice for Peace - demo - από έναν Νορβηγό που μου διαφεύγει το όνομα του. AntonyPath: sawtooth κυματομορφές σε lowpass φιλτρα. Χαμηλό attack στις περιβάλλουσες, detuning, LFO --> pan και chorus + reverb.

Sample 6: Van Halen - Jump, το γνωστό μοτιβάκι. To original είναι Oberheim OB-Xa, εδώ με πριονωτές κυματομορφές + το Oberheim SEM φίλτρο.

Sample 7: από τον Tomislav Babic - FX από Eventide Ultra Harmonizer

Sample 8: από CoolCol J: lead synth με το Oberheim φιλτρο.

Δημοσιευμένο

Tελικά  όλο του ζουμί είναι τα εφέ....  ;D

Λίγο delay και reverb και το sample 8 απο πολύ βαρετός ήχος αποκτάει ζωή και νόημα.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Δημοσιευμένο

Tελικά  όλο του ζουμί είναι τα εφέ....  ;D

Εν μέρει ναι, εν μέρει όχι. Σε άλλους ήχους τα FX κάνουν θαύματα και σε άλλους τους καταδικάζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...