nikoskor41274 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Στο audio buddy μαλλον καταληγω για τισ ανάγκες και τα λεφτά που εχω Ερώτηση :Για ηλεκτροακουστική κιθάρα ισχυεί το ίδιο όπως με ηλεκτρική κιθάρα.Δηλαδή την βάζω κατευθίαν πάνω στο DI και απο κει στο λline in και έχω εντάξει ήχο???
crimson Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Κλασσική κιθάρα την ηχογραφούσα με ένα φτηνό μικρόφωνο 10-15 πόντους από το 'ηχείο' της, με αξιοπρεπή ερασιτεχνικά αποτελέσματα [πχ έκανα ένα Mp3 ή ogg για να το στείλω σε κάποιο φίλο]. Φαντάζομαι ότι μπορείς να ηχογραφήσεις την ηλεκτρακουστική είτε με μικρόφωνο είτε με καλώδιο. Απ την άλλη προσπάθησα λίγο αυτές τις μέρες με το ίδιο μικροφωνάκι ή με το headphones out του ενισχυτή να ηχογραφήσω την ηλεκτρική αλλά προς το παρόν δε μου κάθεται :) Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr
dither Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Κάτι σαν το audio buddy' date=' είναι preamp k DI αλλά αν θες να επεξεργαστείς το σήμα realtime χρειάζεσαι ανάλογη κάρτα ήχου, σωστά; [/quote'] Σωστά :wink: Κατά τα άλλα το audio buddy είναι απλά μια προενίσχυση που δουλεύει και για κιθάρα' date=' όπως κάποια άλλα που κάνουν 20 ευρώ στα μαγαζιά για ηλεκτρονικά ή κάποια άλλα με λάμπα που κάνουν 200τόσα ευρώ (δε θέλω να το ισοπεδώσω, άκρη προσπαθώ να βγάλω)[/quote'] Δουλέυει και για κιθάρα διότι διαθέτει την κατάλληλη είσοδο υψηλής αντίστασης (HiZ). Είναι σαν να έχει ενσωματωμένο D.I. Σχετικά με το αλλο θέμα της τιμής ... απλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Ερώτηση :Για ηλεκτροακουστική κιθάρα ισχυεί το ίδιο όπως με ηλεκτρική κιθάρα.Δηλαδή την βάζω κατευθίαν πάνω στο DI και απο κει στο λline in και έχω εντάξει ήχο??? Ναι μπορείς να ενώσεις και την ηλεκτροακουστική / ηλεκτροκλασική σου χωρίς πρόβλημα. Σαφώς όμως καλύτερο ήχο θα έχεις αν ηχογραφήσεις την κιθάρα σου με μικρόφωνο ακόμα και με ένα πάμφθηνο πυκνωτικό behringer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση