bsiap Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Απο που το πηρες ρε φιλε με 987Ε?????????????????? Καινουριο η μεταχειρο?? Εγω παω για το sterling. καλες μπασογραμμες παληκαρε! https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts
Sozos Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Ένας φίλος μπασίστας θυμάμαι είχε ένα stingray και θυμάμαι ότι μου άρεσε πολύ ο ήχος του αν και δεν παίζω μπάσο. Θυμάμαι-χωρίς να ξέρω τις λοιπές δυνατότητες του οργάνου-οτι είχε τον πιο στρωτό-μη σκαστό-αλλά παράλληλα "εμφανή" ήχο που έχω ακούσει σε μίξη μέχρι σήμερα. Φυσικά δεν λέω ότι δεν μπορεί να βγάλει σκαστό ήχο το μπασάκι, απλά η επιλογή ήχου του μπασίστα αυτού ήταν τρομερή και το μπάσο πραγματικά "το'χε". [email protected]
ReCoC Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Απο που το πηρες ρε φιλε με 987Ε?????????????????? Καινουριο η μεταχειρο?? Εγω παω για το sterling. καλες μπασογραμμες παληκαρε! Σχεδόν καινούργιο απο Αμερικα απο έναν τύπο στο ebay! Αλλα όταν λέμε σχεδον καινούργιο εννοούμε σχεδόν άπαιχτο!!! Free thinkers are dangerous...
kultura Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Δεν παύει να είναι "μεταχειρισμένο", το οποίο πρακτικά σημαίνει "φτηνό"! +1 για την επιλογή σου πάντως, να μην προτιμήσεις το ολοκαίνουριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση