ReCoC Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Σε μια βδομάδα έρχεται το νέο μου μωρό!!! Musicman Stingray4 HH Θαυμάστε το σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση στο playbass! ;D Είμαι υπερήφανος! ;D ;D ;D Free thinkers are dangerous...
kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Κανείς να θαυμάσει το μωρό του παληκαριού; Λοιπόν, αν και κιθαρίστας, οφείλω να ομολογήσω πως είναι πολύ όμορφο! ;D Πόσο πήγε το μαλλί, αν επιτρέπεται;
ReCoC Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Κανείς να θαυμάσει το μωρό του παληκαριού; Λοιπόν, αν και κιθαρίστας, οφείλω να ομολογήσω πως είναι πολύ όμορφο! ;D Πόσο πήγε το μαλλί, αν επιτρέπεται; Μη μου το ματιάξετε μόνο! 987€ μαζί με τα μεταφορικά! Υπολογίζω και περίπου άλλα 120€ για τελωνεία (δεν έχουμε δηλώσει την ακριβή τιμή του ;) ) Μετά από 3,5 χρόνια που παιδεύω αυτό αποφάσισα να επενδύσω σε ένα λίιιιιιιγο καλύτερο όργανο. Πάντως δε κρατιέμαι! Τα μπράτσα μου τρέμουν!! Ανυπομονώ!!! Free thinkers are dangerous...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Πολύ όμορφο μπάσσο, και ηχητικά είναι απίστευτο! Άντε καλόπαιχτο! :)
ReCoC Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 ΗΡΘΕ!! ΗΡΘΕ!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σετάρισμα και θα είναι καλύτερο και απο καινούργιο. Αύριο θα το δοκιμάσω και σε αληθινό ενισχυτή γιατί με την κλανιά που έχω δε μπορώ να το χαρώ!!! Free thinkers are dangerous...
maidenas Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Μεγειές...πήρες ένα από τα καλύτερα μπάσα παραγωγής...γουστάρω πολύ το natural finish... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Μετά από 3,5 χρόνια που παιδεύω αυτό αποφάσισα να επενδύσω σε ένα λίιιιιιιγο καλύτερο όργανο. όπως το 'πες λίιιιγο καλύτερο.... ::) :D :D άντε με γειες.....και μπράβο σου διότι επένδυσες σε ένα απίστευτο μπάσο.... εκτός απροόπτου θα τσιμπήσω κι εγώ ένα 5χορδο stingray το καλοκαίρι first the God..... Πάρη ακούς; ;D edit: εννοείται ότι είσαι υποχρεωμένος να ανεβάσεις κλιπς... ;) Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση