bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Xεχεχε... πήγαινα λύκειο τότε, και ο σταθμός του ήταν κοντά στο σχολείο... λέγαμε να πάμε να του κανουμε επίσκεψη αλλά κάτι τέτοιο (δυστυχώς ή ευτυχώς) ποτέ δεν έγινε... αλλά η συζήτηση για τις ραδιοφωνικές εκπομπές είναι πολύ ενδιαφέρουσα και θα ανοίξω ένα θρεντ για αυτήν. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Ε αφού τα'χουμε πει, είναι γκάβλα οι floyd. Και ο Μυλωνάς όμως δεν πάει πίσω. LEGO people live in houses made of their own flesh.
elavd Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Ε αφού τα'χουμε πει, είναι γκάβλα οι floyd. Και ο Μυλωνάς όμως δεν πάει πίσω. Εγώ προτιμούσα την Ελεάνα Παγουρά (καθότι και ...παγουράς ;D) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Στεγνό δώσιμο. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
elavd Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Silot Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Στεγνό δώσιμο. Μου βγήκε ο καφές απο τη μύτη ;D ;D Ο Earendil είναι ο άνθρωπος μας... παίζουν κι άλλες τέτοιες φωτο ?? Ποια κιθάρα πρωταγωνιστεί; Στο clip σου μου άρεσε πολύ ο ήχος σου!!! ;) Να υποθέσω ότι ακούμε V.O.S. και Bassman; Αυτή η ... σπονδή στις απίστευτες σεξουλιάρικες light 70's ταινίες γράφτηκε direct με μια BJA Signature LP Junior, το V-Twin και το νεοαποκτηθέν 10th Anniversary Fuzz Factory σε συνδυασμό με μπόλικα βλέμματα στοργής και νοσταλγίας στην δεκαετία που όλες τους σνομπάραν τα ποταπά ξυραφάκια (OMG) ;D ;D Leo got it right the first time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση