Silot Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Στόλλας.(Και) η Gretsch διανέμεται πλέον απο την Fender.... Leo got it right the first time
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Οχι απλως διανεμεται ΑΝΗΚΕΙ στη Fender (οπως και η Guild) μαλιστα στο custom shop της φτιαχνονται και καποια (...εκτυφλωτικα ακριβα) custom shop μοντελλα.. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Μ' ένα Floyd και έναν Invader είσαι έτοιμος... :P :P :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 καλοπαιξιμη! ειναι κουκλα ατιμη αλλα θα την προτιμουσα σε ασπρο! ειμαι γενικα του λευκου στα οργανα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
spy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 καλοπαιξιμη! ειναι κουκλα ατιμη αλλα θα την προτιμουσα σε ασπρο! ειμαι γενικα του λευκου στα οργανα! Thanks Stevie Ray..., εε bluezlick ήθελα να πω. ;D ;D Από εκεί που την πήρα δεν υπήρχε επιλογή χρώματος. Αν υπήρχε, θα το σκεφτόμουν λίγο, αλλά μάλλον πάλι στη μαύρη θα κατέληγα. Η άσπρη μου αρέσει περισσότερο σε doublecut μορφή (βλ. το παρακάτω κλιπ από το NAMM).
spy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Πάρτε και λίγες φωτογραφίες που τράβηξα τώρα, στο σπίτι... :) :) :) Στο κρεβάτι Στον καναπέ Pulp Fiction Με τη μικρή (πλέον) ξαδέρφη της
Silot Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Black is beautiful !! Εεε, αν αισθανθείς ποτέ οτι σε ...βαραίνει η 335, ρίξε ενα πμ ;D ;D Leo got it right the first time
gangster Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Eιναί τεράστια! :o Είναι ακόμη πιο ογκώδης και από την 335 ή έτσι μου φαίνεται; one colour: black - and shades of grey
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Thanks Stevie Ray..., εε bluezlick ήθελα να πω. ;D ;D Από εκεί που την πήρα δεν υπήρχε επιλογή χρώματος. Αν υπήρχε, θα το σκεφτόμουν λίγο, αλλά μάλλον πάλι στη μαύρη θα κατέληγα. Η άσπρη μου αρέσει περισσότερο σε doublecut μορφή (βλ. το παρακάτω κλιπ από το NAMM). μη μΕ λες τετοια κοκκινιζω...... :-[ :P οντως σε doublecut Λεει πιο πολυ η ασπρη! παντως ειναι τρελο μωρο! αυτο το headstock με Γκαβλωνει! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση