Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ελπίζω να βελτίωσαν τους μετατροπείς γιατί μέχρι τώρα ήταν απαράδεκτοι.

Δημοσιευμένο

Ελπίζω να βελτίωσαν τους μετατροπείς γιατί μέχρι τώρα ήταν απαράδεκτοι.

ε οχι και απαράδεκτοι... :P

Οκ, το παίρνω πίσω. Πολύ μέτριοι.

Δημοσιευμένο

Για τα λεφτά που την δίνει ο Thomann κάνει πάααααρα πολλά πράγματα.

Οι windows users ομως πάντα είχαν παράπονα από τους drivers...

Ghen

Δημοσιευμένο

Έχω 2 Motu μκ2 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αμάν αυτή η κλάψα >:( άμα δεν ξέρει να βάζει σωστά τους drivers δεν φταίει η motu επειδή ο άλλος είναι τελείως άσχετος.Στην τελική μπορείς να κατεβάσεις και τους νεότερους αν σου τύχη πρόβλημα και όλα Ο.Κ.

Dance music will never die!!!!!!!

Δημοσιευμένο

Έχω 2 Motu μκ2 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αμάν αυτή η κλάψα >:( άμα δεν ξέρει να βάζει σωστά τους drivers δεν φταίει η motu επειδή ο άλλος είναι τελείως άσχετος.Στην τελική μπορείς να κατεβάσεις και τους νεότερους αν σου τύχη πρόβλημα και όλα Ο.Κ.

Πέστα αυτά και στους κλαψιάριδες του http://www.unicornation.com/.

Ghen

Δημοσιευμένο

Πέστα αυτά και στους κλαψιάριδες του http://www.unicornation.com/.

σωστά λέει ο ghen,είναι να μη σου κάτσει το πρόβλημα.ενώ στα mac είναι άψογη στα windows κατάφερα να την κάνω να δουλέψει μετά απο 4 αλλαγές pci firewire cards (με την ads pyro)

Δημοσιευμένο

Ο τίτλος του thread μου θυμίζει διαφήμιση... σερβιέτας;;  :D :D (Sorry, δεν άντεξα, έπρεπε να το πω).

Δημοσιευμένο

Ο τίτλος του thread μου θυμίζει διαφήμιση... σερβιέτας;;  :D :D (Sorry, δεν άντεξα, έπρεπε να το πω).

Τώρα που το λες δεν έχεις άδικο, τουλάχιστον σε αυτό το thread που έχω γράψει δεν έχει φτερά ;D ;D

Dance music will never die!!!!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...