kultura Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Καΐλα... Φίλε τρίγκα, πρέπει να κόψεις το μούσι και τα κατσικίσια τα γάλατα... Σου δημιουργούν καλλιτεχνικές διαταραχές...
trigga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Μου το στείλανε και είπα οτι τα μικρά μέταλα θα ψήνονται για προπόνηση με το ψέμα απο guitar hero. Λίγο έπαιξα, αλλά αν είχε τζαζιές θα το λιωνα. Το γάλα είναι ιερό ρε δεν κόβεταί έτσι.Είναι σαν να κόβεις........την εκκλησία,αυτά δεν κόβονται με τπτ.Όσο υπάρχει η γή θα γυρνάει το εικονοστάσι με τον πολυέλαιο κ το θυμιατό ρε συ. Ταραχές μόνο τα φασόλια ξέρω για ταραχές Α βαθμού ρουφήχτρας ο μήτσος για καλλιτεχνικές δεν ξέρω.Ντέντ είμαι καλλιτέχνης εγκώ, ο Νταλάρας είναι μόνο...
ohhai Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Μου παρουσιάζει πρόβλημα το παιχνίδι κολλάει αφού πατήσω tutorial δλδ όταν είναι να ξεκινήσει το τραγούδι. :( Τι είναι βσκ? http://yfrog.com/1nflashtk2j
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Το ειχα για λιγο καιρο, αλαλ το βαρεθηκα... ΠΟΟΟΟΟΛΥ καλη υλοποιηση, αλλα αμα δεν εχεις την κιθαρα-μοχλο του playstation, δε θα κρατησει και πολυ ο ενθουσιασμος.... What frequency are YOU getting?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση