mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Εχει κανεις καμια ιδεα? εχω μια les paul κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τη σχεση τιμης-αποδοσης. κ ενας φιλος μου εχει μια κ ειναι αρκετα καλη. αλλα δν μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες γι αυτες τισ κιθαρες. αν μπορει να βοηθησει καποιοσ........ Ain't nothing but the blues.
harisz Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 στα official site μήπως?? να χρησιμοποιήσεις το serial number τους??
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Site της εταιριας δν βρηκα..ασε που η κιθαρα δν εχει κανενα νουμερο πανω..Υπαρχει περιπτωση ν μην εχει Serial number? Ain't nothing but the blues.
fatalv Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Πολύ δύσκολο μου φαίνεται αυτό... :( ...από την πολλή γκαργκανέλα.
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Λετε να ειναι ξαναβαμμενη ?? κ γι αυτο να μην φαινεται? Ain't nothing but the blues.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Site της εταιριας δν βρηκα..ασε που η κιθαρα δν εχει κανενα νουμερο πανω..Υπαρχει περιπτωση ν μην εχει Serial number? Όταν λες site της εταιρίας δε βρήκες;Τη μάρκα είναι η κιθάρα;;; You are wrong f**ked and overatted...
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Στο κεφαλι γραφει: Academy Ain't nothing but the blues.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση