kaisos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 Τις τελευταίες πρόβες έχω το εξής πρόβλημα έχω στις ψηλές συχνότητες του wah (απο την μέση κ μετά) με μικροφωνισμό στον ενισχυτη. Να σας περιγράψω το setup. Παίζω με μια rockinger tele k χρησιμοποιώ εναν tranzistor marshall(μοντέλο δεν θυμάμαι). τα εφφε είναι morley wah ->> tri a.c. απο το effect loop με το ποτενσιόμετρο στο 75-90% (3-4 o'clock). Ο ενισχυτής είναι ρυθμισμένος flat (12 o'clock). Το πρόβλημα λύνεται βέβαια αν κατεβάσω πολύ χαμηλά το eq των preset στο sansamp αλλα δεν ειναι λύση.... Επίσης έχω αλλάξει μπαταρίες, μετασχηματιστές αλλα τίποτα... Καμια ιδέα:;;;;;;;;
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 Και τα δυο πεταλια σου δεν έχουν καμμία δουλειά στο εφε λούπ.Βαλτα ΜΠΡΟΣΤΑ απο τον ενισχυτή ,το εφε λουπ είναι για τα time based effects :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kaisos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 η αλήθεια έιναι οτι τα έιχα στο effect loop γιατί έτσι πρότεινε το manual κ όντως έιχε καλύτερη απόδοση το triac απο εκεί ... Αφού κάνω κ άλλες δοκιμές θα έπανέλθω.... ....SUPERFUNK= Lucky Luke (πιο γρήγορος απο την σκιά του στα posts..) :D
gerasimos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 η αλήθεια έιναι οτι τα έιχα στο effect loop γιατί έτσι πρότεινε το manual κ όντως έιχε καλύτερη απόδοση το triac απο εκεί ... Το manual μάλλον γράφει: κιθάρα -> TriAC -> effect loop return δηλαδή παρακάμπτεις τελείως την προενίσχυση του ενισχυτή σου. Αν τυχόν είχες βάλει: κιθάρα -> input ενισχυτή -> effect loop send -> TriAC -> effect loop return... τότε ναι, θα είχες διάφορα περίεργα. Γεράσιμος
kaisos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 πολύ χρήσιμη η παρατήρηση σου gerasime... Αυτό το είχα παραβλέψει όντως . να ρωτήσω κ κατι άλλο τώρα που πήρα φόρα ... Έχω άλλα κανα 2-3 κουτάκια ένα fuzz, ένα τρεμολο, κ ένα χαζο zoom505 για κάτι περίεργα (+ το triac k wah), αλλα επειδή δεν έχει true bypass to zoom αν τα βάλω σε σειρά χάνω συχνότητες... η ερώτηση είναι ποιο είναι το αποδοτικότερο στήσιμο;
gerasimos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2005 Αν ο τελικός δεν έχει ανεξάρτητο volume, ετοιμάσου να ξεκουφαθείς, γι'αυτό πρόσεξε τις εντάσεις σου από το TriAC. Γεράσιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση