ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Όχι δεν ενδιαφέρομαι να πάω, αλλά κάποιος που διαβάζει το thread ίσως ενδιαφερθεί.
maze Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Αλήθεια γιατί αυτός ο γενικώς τίτλος? Είναι προφανές ότι είναι ένα βιβλιο της CSOUND καθώς και εισαγωγή στην γενική θεωρία της ηχοσύνθεσης. Το βιβλίο είναι γεμάτο παραδέιγματα CSOUND και μιλάει μόνο για αυτήν. Νομίζω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε η λέξη CSOUND στον τίτλο Γενικός τίτλος γιατί αν το έβλεπε κάποιος αρχάριος θα έκοβε πέρα τάχιστα. Γενικός τίτλος επίσης γιατί τα περισσότερα είναι εφαρμόσιμα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Άρα μάλλον ο τίτλος μπορεί να είναι και λίγο διπλωματικός.. Αντε καλό διάβασμα. ακριβως!εμεις στη σχολη κανουμε πολλα παραδειγματα του βιβλιου και σε csound αλα και σε max msp ;)
Overdriver Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Γεια σας και από μένα. Ψάχνομαι και εγώ με την Csound αλλά είμαι εντελώς στην αρχή... Θα τα λέμε λοιπόν! Νίκος. PS: kilon έχεις μνμ... Going on means going far Going far means returning
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση