starscream Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Άλλο η υποχρέωση του μουσικού να κερδίζει την προσοχή σου και άλλο να σου την αποσπά ο κάθε *μπιπ* με τη συμπεριφορά του. Καλή η σκέψη να απαλλαγεί η μουσική από τη σοβαροφάνεια αλλά δε συνεπάγεται και απενοχοποίηση του απαράδεκτα κάφρικου (ορισμένες φορές) κοινού. Αν πρόκειται για συναυλία με ακουστικά όργανα ή χαμηλές γενικά εντάσεις, αν ενοχλείται έστω και ένας, είτε στο κοινό είτε στους καλλιτέχνες, απαιτείται ησυχία. Από την άλλη εφόσον μιλάμε για μαγαζί που σερβίρει και όχι για συναυλία, νομίζω ότι προκαθορίζονται τα πλαίσια της ζωντανής εμφάνισης, οπότε είτε απλά το αποδέχεσαι είτε δεν πας καθόλου.
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως στην ταβέρνα που παίζω κάθε ΠΣΚ μαζί με τον blue και τον ΑκατανόμαστΟ και το πρόβατό μας τρώμε και γουστάρουμε. Και παίζουμε και πειραματική punk-jazz. LEGO people live in houses made of their own flesh.
trigga Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Και εσείς συμβαλλεται στα κεφτεδομπιφτεκόμυαλα λοιπον....Έπρεπε να το φανταστώ οτι είστε και σεις παμφάγα ανθρωποειδή και παίζεται πειραματικά τσαμπιά απο μπανάνες. Αν θα ρθώ στην ταβέρνα θα ρθω να σου κολλήσω πεντοχίλιαρο στο κούτελο να με παίξεις autumn leaves σε τσιφτετελοπάνκ έκδοση πάντως.
blue Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 στοχος ζωης ειναι για μενα να μου κολλησουν χαρτονομισμα οταν παιζω παντως https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
trigga Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Ετσι όπως τα παλιά τα ρεμπετοswing ρε μπλού.Θα τα κάνω τουτάνα αν έρ8ω χωρίς πλάκα.Μπριζόστε με λίγο ακόμα και 8α φέρω και το μπουζούκι να τζαμάρουμε πάνω σε pat martino.
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Είμαστε αυστηρό τρίο με εναλλαγές, δεν δεχόμαστε τέταρτους, μόνο θεατές. LEGO people live in houses made of their own flesh.
trigga Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Καλά τότε θα τρώω τα κεφτεδάκια μου και θα μιλάω με τον τοίχο.
Μαριανα Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Καλοί είναι και οι κανόνες συμπεριφοράς πάντως. Είναι κρίμα να δείχνεις σε έναν μουσικό που ανεβαίνει πάνω στη σκηνή ότι αγαπάς πιο πολύ το κεφτεδάκι από την μουσική του. Έστω κι αν έτσι νιώθεις. www.travelforum.gr
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Πάντως ο μουσικός που παίζει σε τέτοια μέρη δεν θα πρέπει να έχει τέτοιου είδους κόμπλεξ ("λες η προβατίνα τελικά να είναι πιό ενδιαφέρουσα περίπτωση;") γιατί κάνει κακό στον εαυτό του και είναι κρίμα. Καλύτερα να συμμετέχει στην όλη φάση και να συμπληρώνει την τσίκνα με ζουμερές νότες. LEGO people live in houses made of their own flesh.
trigga Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Αντε ρε μαριάνα που είσαι κρυμμένη.Συγχωρεμένη που μας άργησες κιόλας. Υ.Γ.Συνεχίζω να πιστεύω και να εμπιστευομαι το κεφτεδάκι μου πάντως.Αυτό με έχει κάνει άντρα δυνατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση