ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Τις προάλλες έβλεπα για εναλλακτικούς controllers και βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, μεταξύ των οποίων και το Lemur: http://www.jazzmutant.com/ Πλήρως customizable interface, που μπορεί να ελέγξει μέσω MIDI και ενός άλλου ανοιχτού δικτυακού προτύπου, σχεδόν τα πάντα από synthesizers μέχρι φωτισμό. Ακριβό μεν, αλλά πολύ cool και αρκετά futuristic μπορώ να πω. :)
kilon Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 To lemur είναι εδώ και πολύ καιρό το κορυφαίο midi controller βγαλμένο απο ένα επισόδειο του Star Trek. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Μη μου πεις ότι είναι από αυτό: :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
kilon Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Gi46ZDY15gg&NR=1 Σίγουρα είναι στην λίστα αγοράς. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
jimss Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Η JazzMutant έχει κυκλοφορήσει και το Dexter το οποίο ελέγχει όλες τις παραμέτρους ενός DAW. Τα λεφτά είναι πολλά για έναν controller αλλά πιστεύω ότι οι συσκευές αφής δίνουν άλλο αέρα και μια πιο hi-tech ατμόσφαιρα σε ένα home-pro studio. Φτάνει πια με αυτά τα shortcuts στο πληκτρολόγιο..
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Έχω διαβάσει μια εκτενή κριτική του πριν από κάτι μήνες. Εντυπωσιακός αλλά αδικαιολόγητα ακριβός για αυτά που προσφέρει. Αν τα χρήματα δεν σας στέκονται εμπόδιο, click away... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
jack2 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Πολυ καλο το Lemur αλλα για δειτε και αυτο:
kilon Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Έχω διαβάσει μια εκτενή κριτική του πριν από κάτι μήνες. Εντυπωσιακός αλλά αδικαιολόγητα ακριβός για αυτά που προσφέρει. Αν τα χρήματα δεν σας στέκονται εμπόδιο, click away... Διαφωνώ κάθετα , για αυτά που προσφέρει είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Και ναι είναι η αμέσως επόμενη αγορά μου , εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
johnnyk Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Έχω διαβάσει μια εκτενή κριτική του πριν από κάτι μήνες. Εντυπωσιακός αλλά αδικαιολόγητα ακριβός για αυτά που προσφέρει. Αν τα χρήματα δεν σας στέκονται εμπόδιο, click away... Διαφωνώ κάθετα , για αυτά που προσφέρει είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Και ναι είναι η αμέσως επόμενη αγορά μου , εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο. συμφωνώ οριζοντίως με bloody sunday,ειναι υπερβολικά ακριβό για αυτά που προσφέρει. εφφετζίδικο μεν για να κάνεις το studio σου star trek αλλά τίποτα παραπάνω.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Έχω διαβάσει μια εκτενή κριτική του πριν από κάτι μήνες. Εντυπωσιακός αλλά αδικαιολόγητα ακριβός για αυτά που προσφέρει. Αν τα χρήματα δεν σας στέκονται εμπόδιο, click away... Διαφωνώ κάθετα , για αυτά που προσφέρει είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Και ναι είναι η αμέσως επόμενη αγορά μου , εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο. Για αυτά που προσφέρει; Aυτό κάνει... 2300 ευρώ. Ακόμη και τα προϊόντα της Mackie με motorized faders κλπ κλπ είναι στη... μισή τιμή. Εκτός αν θελετε να νιώθετε την ψευδαίσθηση ότι ζείτε στο μέλλον. Προσωπικά, αν ήθελα να φαντασιωθώ ότι ζω στο μέλλον, θα το κατάφερνα με πολύ λιγότερα από 2300 ευρώ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση