BRAIN Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 To Yπουργείο Πολιτισμού χρηματοδοτεί νέες μπάντες και καλλιτέχνες μέσα από το 3ο κοινωνικό πλαίσιο στήριξης. Υποβολή αιτήσεων εώς 1/4/2005 θα υπάρξη παράταση εως 1/13/2005 και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το 2006 την επιμέλεια και παραγωγή θα την αναλάβει το " τμήμα εσωτερικών υποθέσεων για την εγχώρια ελληνική ροκ σκηνή" για πληροφορίες κ. Ανέστης Ψιρόπουλος & κα Παρθένα Τσιμπουκοπούλου φαξ: 210 33377779
kourosava Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 kαλως τον κουροσαβα . χαθηκες. σιγουρα εσυ εισαι ή ειναι πρωταπριλιατικο αστειο? :lol: :?: :?: :?: :twisted:
analogtreehouse Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 Γειά σου κούρο. Μόλις μου έστειλε προσωπικό μυν ο superfunk ότι θα χαρήσει όλες του τις κιθάρες στα μέλη του noiz.Ο Yameth έχει αναλάβει να κανονίσει την κλήρωση που θα λάβει χώρα στις 25 Aπριλίου.
TechnoPrisoner Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 εχω παθει ΣΟΚ!!! εχω 2 χρονια την καρτα ηχου " ΕCHO GINA 24" και μολις σημερα το πρωι ανακαλυψα οτι εχει 64bit - 192KHz converters
kourosava Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 Γειά σου κούρο. Μόλις μου έστειλε προσωπικό μυν ο superfunk ότι θα χαρήσει όλες του τις κιθάρες στα μέλη του noiz.Ο Yameth έχει αναλάβει να κανονίσει την κλήρωση που θα λάβει χώρα στις 25 Aπριλίου. Την άλλαξε την ημερομηνία ο Yameth. Στις 31 του Απρίλη θα γίνει η κλήρωση στις 6:59 το πρωί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση