ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Τα μόνα μηχάνηματα που έχω ακούσει να κάνουν άψογο pitch-shifting είναι τα harmonizers της Eventide. Δε ξερω για τα αλλα, αλλα το H7600 οντως τα ΣΠΑΕΙ. Ειναι αλλου το μηχανημα... OurDarkness >> ξερεις an ειναι FFT? γιατι αν δεν ειναι... μπραβο τους warpie καλή ερώτηση.. δεν ξέρω αν είναι FFT ή κάποιος άλλος αλγόριθμος. Μπορώ όμως να ρωτήσω τον Italo. To Η-7600 είναι πάρα πολύ καλό μηχάνημα. Και φυσικά το H-8000 FW είναι άψογο. :)
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Ρώτησα τον Italo στην Eventide και δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει τέτοιες πληροφορίες προς τα έξω. Απόλυτα κατανοητό βέβαια. :)
trolley Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Ρώτησα τον Italo στην Eventide και δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει τέτοιες πληροφορίες προς τα έξω. Απόλυτα κατανοητό βέβαια. :) Τι να γίνει... δεν πειράζει... 8) Mea Culpa
iannisro9 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 αν δεν έχεις βρει τη λύση, πες μου να σου πω ακριβώς πως γίνεται στο cubase.
blue Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 αν δεν έχεις βρει τη λύση, πες μου να σου πω ακριβώς πως γίνεται στο cubase. Πες το εσυ να υπαρχει η απαντηση ,αν δεν ειναι κοπος :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
warpie Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Ρώτησα τον Italo στην Eventide και δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει τέτοιες πληροφορίες προς τα έξω. Απόλυτα κατανοητό βέβαια. ας ειναι.... αν δε θελει, δε πειραζει... ;D μιας και ακουγεται λιγο περιεργο να σου πω την αληθεια...δε ζητησαμε και ολοκληρο τον κωδικα.. συνηθως οι εταιριες δινουν γενικες πληροφοριες για τα προ'ι'οντα τους... αλλα anyway... whatever.... thanks pantws 8)
uvm Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 αν θέλεις δοκίμασε και το doppler που είναι plugin της waves. Αν και εξομοιώνει το φαινόμενο Doppler (το οποίο είναι φαινόμενο μεταβολής συχνότητας), εξού και το όνομα, έχει και επιλογή, αν θυμάμαι καλά, για χρονική μεταβολή μόνο. https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση