ippex Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Γεία σας και πάλι! Τον τελευταίο καιρό μου καρφώθηκε να προσθέσω στο σετ μου ένα εφέ [splashaki ή China] για να πειραματιστώ. Τί έχετε να προτείνετε σε οικονομικό κ αξιοπρεπές?
kontras Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 πω φίλε, το σπλασάκι είναι όλα μα όλα τα λεφτά. σόρι που δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρεις κλπ, αλλά +123412556 για το σπλασάκι μαν Dreamers come and go, but a dream's forever
chembeast Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Για china δες τα wuhan ή stagg.Για splash δες τα stagg ή meinl ή PST5 paiste. :D
sonorfreak Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 ^+1 Για china δες προς wuhan...για splash δες προς stagg ειδικα απο τη σειρα myra
ippex Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Τα μεγέθη [16'-17'-κτλ] τί επηρεάζουν? Με ενδιαφέρει ενα china πχ να χει σύντομο ήχο... Τί πρέπει να λάβω υπ' όψην?
chembeast Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Ότι και να σου πούμε εαν δεν τα ακούσεις δεν έχει νόημα. Τα wuhan έχουν αρκετά βρώμικο ήχο(trashy).Για σύντομο ήχο δοκίμασε 12 ή 14 και λιγότερο 20.Το 16 αλλά το 20 που έχω κάνουν 8) περισσότερο για crash ή ride παρά για τονισμούς σαν splash.
qrusticks Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 To είπα και θα το ξαναπω... Τα stagg (για μένα παντα) είναι οτι καλυτερο σε σχεση ποιοτητα/τιμη...(ουτε endorsement να ειχα... :P) Συνομο ηχο για το china δεν θα πρότεινα γιατι προφανως θα το μετανιώσεις σε καποια μελλοντικη ηχογράφηση...προτείνω ενδιάμεση λύση, το 16" Splash, προτείνω 8" και 10" μαζι...ωραιος συνδυασμός, και θα τα βρεις 30 ευρω και τα δυο μαζι...Stagg παντα... Ελπίζω να βοήθησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση