kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Τα έχω κάνει πιά όλα σε αυτό το φόρουμ. Παρενοχλήσεις. Ντεμπάγκινγκ. Ανήθικες προτάσεις. Ποίηση. Περίμενα κάτι, έστω ελάχιστο, αλλά τίποτα. Δεν πειράζει, είμαι υπομονετικός, την έχω γαϊδουρινή (την υπομονή). Και σήμερα, διαβάζω με πηχιαίους τίτλους στο διαφημιστικό μπάννερ του φόρουμ ετούτου: MEET SEXY GREEKS NOW! Το μόνο που έχω να πώ είναι: ΑΙΣΧΟΣΝΤΡΟΠΗ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
pap13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Συντάσσομαι στο πλευρό του γνήσιου αγωνιστή κώστα (βοιωτού) και αναρωτιέμαι: Γιατί να μην υπάρχουν και αγγελίες με λαχταριστά κορίτσια με μπανάνες? Που βαδίζουμε κύριοι?
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Που ειναι ρε παιδια; ;D Πρώην VARTANIS
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξω αγαπητέ pap13. Απαιτώ από την ηγεσία αυτού του φόρουμ να προβάλει σχετικές ον-λαϊν αγγελίες ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ έχουν την ένδειξη "kwstas79 approved" στην κάτω αριστερά γωνία. LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κι εγώ στο πλευρό σου Κώστα.....α το καλό με συγκίνησες. Βass is a state of mind...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Χώστα Κώστα, έχεις τόσο τρελιάρικο χούμορ που εγκρίνω με 1000, το kwstas79 approved. Και μάλιστα προτείνω και το Kwstas69 ready. :)
pap13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Ειδα και γω το μπανερ του σατανά (μπρρρρρ.......) Τουλάχιστον τώρα το άλλαξε και έβαλε κάτι πιο χρήσιμο, το ''κάνε χρήμα στο διαδίκτυο''. Σας αφήνω τώρα, τα λέμε αύριο από χαβάη! Λεφταααααααααααααααααα ;D
kultura Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Μπορείς να του πεις και όχι, αυτουνού του γλυκύτατου κάφρου; Μέσα, χωστάκη, εδώ και τώρα αγγούρια!
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξω αγαπητέ pap13. Απαιτώ από την ηγεσία αυτού του φόρουμ να προβάλει σχετικές ον-λαϊν αγγελίες ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ έχουν την ένδειξη "kwstas79 approved" στην κάτω αριστερά γωνία. κάτι τέτοιο δηλαδή: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση