kabamaru-x- Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 marillion ολα τα λευτα ο peavey fender k agios o theos
Marillion Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Κ να φανταστεις πως ηθελα να τον πουλησω αλλα μετα την επεμβαση μαλλον θα αναθεωρησω την προθεση μου...!!!! Lets ...Rock!
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Φίλε, είσαι πολύ καλός... Πολύ ωραία δουλειά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Sozos Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Ρε παιδες ξερετε κανενα μαγαζι εδω αθηνα να εχει τολεξ και τα συναφη? Στο practiker πηγα μια βολτα αλλα βρηκα μονο diamond plate φυλλα που ειχαν 4,5 ευρω το πακετο και εβγαλα σπυρια. [email protected]
Marillion Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Εγω παντως δεν καταφερα να βρω εδω κ κατεφυγα σε αυτο το κροκοδειλε που φαινεται στις φωτο απο το πρακτικερ. Μονο e-bay κ αλλα stores στο ιντερνετ. Αν καποιος ξερει αν υπαρχουν εδω ας μας πει! ??? ??? ??? Lets ...Rock!
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Από ραδιοαρβύλα άκουσα προχθες ότι έχει ο Νάκας το απλό Fender-style tolex. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αξίζει να τσεκάρετε. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
stavrilian Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Εγω παντως δεν καταφερα να βρω εδω κ κατεφυγα σε αυτο το κροκοδειλε που φαινεται στις φωτο απο το πρακτικερ. To οποιο τι υλικο ειναι? γιατι ειναι πραγματικα πολυ καλο! γωνιες κλπ ολα praktiker?
Marillion Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Εγω παντως δεν καταφερα να βρω εδω κ κατεφυγα σε αυτο το κροκοδειλε που φαινεται στις φωτο απο το πρακτικερ. To οποιο τι υλικο ειναι? γιατι ειναι πραγματικα πολυ καλο! γωνιες κλπ ολα praktiker? Ειναι ενα made in Germany αυτοκολλητο αρκετα χοντρο κ πολυ καλης ποιοτητας. Ειναι στο πρακτικερ στο τμημα με υλικα διακοσμησης. Τις γωνιες τις πηρα απο ενα καταστημα ηλεκρονικων , τις βαζουν συνηθως σε ηχεια. Lets ...Rock!
Herbert Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Marillion μπραβο ειναι αψογο!!!!δεν εχω να πω τπτ αλλο... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
Marillion Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Marillion μπραβο ειναι αψογο!!!!δεν εχω να πω τπτ αλλο... Ευχαριστω φιλε!!! Lets ...Rock!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση