Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Είπα να γράψω έναν ...ύμνο για τις low budget productions. Κάτι να το θυμάμαι και όχι αυτοσχεδιαστικό ως συνήθως.

ΑΦού είναι το θέμα των "παραγωγών" μου αντιλαμβάνεστε ότι το gain και ο compressorας θα πέφτουν σύννεφο!  (σαν προειδοποίηση αυτό) ;D

Κάντε τον κόπο να το ακούσετε και αφήστε και κανένα σχόλιο.

http://www.box.net/shared/kbt51xcow8

Σημείωση: Δεν φέρω καμμία απολύτως ευθύνη για τυχόν αιμοραγίες τυμπανων.

DSC00034.jpg

Δημοσιευμένο

Σαν concept + εκτέλεση μου άρεσε.  :)Μήπως όμως να το ξανακάνετε μία μίξη; Π.χ. η μπότα μου ακούγεται λίγο... αναιμική. ::)

Δημοσιευμένο

Σαν concept + εκτέλεση μου άρεσε.  :)Μήπως όμως να το ξανακάνετε μία μίξη; Π.χ. η μπότα μου ακούγεται λίγο... αναιμική. ::)

Χμ... τι εννοείς αναιμική? Μην μου μιλάς στον πληθυντικό... Ντρέπομαι...  :-[  ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

weeeee will weeee will

troll you

hey teacher leave the stings alone.

Εκεί που πέφτει το ψαγμένο μπουζουκλερί με τα στριγκέτα πίσω ανάβει το γλέντι.....

Συνέχισε καλά τα πάς, θα με φτάσεις(ο δάσκαλος ελάλισε αλλά ο πετεινός δεν τον άκουσε)

Δημοσιευμένο

weeeee will weeee will

troll you

hey teacher leave the stings alone.

Εκεί που πέφτει το ψαγμένο μπουζουκλερί με τα στριγκέτα πίσω ανάβει το γλέντι.....

Συνέχισε καλά τα πάς, θα με φτάσεις(ο δάσκαλος ελάλισε αλλά ο πετεινός δεν τον άκουσε)

Επειδή είσαι naughty boy, πάρε και βίντιο:

[flash=200,200]

Και μην ξεχνιόμαστε: Keep Pozing

Δημοσιευμένο

θέλω παραγωγή, σενάριο, και νουνιά μέσα με λωλάρες έξω ρε τι φλωριές είναι αυτές?Την φάτσα σου την αξύριστη μας δείχνες ρε michel angelo???

Δημοσιευμένο

θέλω παραγωγή, σενάριο, και νουνιά μέσα με λωλάρες έξω ρε τι φλωριές είναι αυτές?Την φάτσα σου την αξύριστη μας δείχνες ρε michel angelo???

:'( :'( :'( :'( :'( Με πληγώνεις... Αμα θέλεις παραγωγάρες να πλερώσεις. Τις νουναρες μετα το γύρισμα μπορείς να τις κρατήσεις?

Δημοσιευμένο

Πάρε τις αρμονικές μου ρε που θές και νουνιά μετά.....παλαμοστέλιο ναούμ.....Ξυπνήσαμε όλοι τώρα και θέλουμε και νουνιά.Δε φέρνω άλλες ρωσίδες ρε, μπούλο όλοι!!!

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ρε σεις τι λέτε?  :)

Βάζει ο λάμπρος ένα video που είναι μόνος του .... και φτάσατε να τσακωθείτε για τα μάτια (λέμε τώρα) ανύπαρκτων γυναικών?

Λάμπρο πες μου.... αυτό το πράμα πίσω σου... είναι ερωτικό βοήθημα?

Δημοσιευμένο

Λάμπρο πες μου.... αυτό το πράμα πίσω σου... είναι ερωτικό βοήθημα?

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Άλλος nauhty boyς απο δώ.... Ξυλόκολα είναι. Να χαθείς σαχλέ. Τώρα με λίγη φαντασία μπορεί να γίνει και butt plug. Αν το πιέσεις όμως, θα γίνει ΜΟΝΙΜΟ.  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...