Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Θ' αλλάξω βιολί Θέλω κομπρέσορ στη φωνή φλάτζερ ντιλέι και έκο για να φωνάξω δυνατά πως άλλο δεν αντέχω Δεν θέλω φάζ και και οβερντράιβ όπως κάνουν οι νέοι θέλω ένα ολόμαυρο και φουντωτό κανέι. Θέλω και λάμπες νιού όλντ στόκ και χρυσαφιά καντίνια θέλω μπρος στην κιθάρα μου μπούστα λαμέ και μίνια
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 ...θέλω μπρος στην κιθάρα μου μπούστα λαμέ και μίνια ΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... 8) 8) 8) Yes it is!!!
bouzoukleri Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τη λεσπολιά αγόρασα Την πέρλα δεν την χώνεψα Στρινγκ θρου και τέτοια φλώρικα Δεν ξέρω αν θ’αγόραζα Μήνες τα μάζευα τα φρα Το γάρο έκοψα ξανά Για δυο πικάπια πενήντα εννιά Όξω ρε άδικε ντουνιά Την πεντατόνα παίζω πια Ταπί θα μείνω μάλλον πια Στην κεφαλή γυρνώ δεξιά Όλα τα γκέιν, τα κουμπιά Μαόνι κάτω απ’τη μπογιά Μαόνι πιάνω στα κλειδιά Μαόνι μόνο για ροκιά Για μέταλλα και ρεμπετιά
distortion Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 εναν καστορα θα παρω να τον στειλω για φανταρο κι οσο κανει τη θητεια θα τον βαζω αγγελια πωλειται στρατοκαστορας σε αριστη καταστα του Marley ηταν το pet πρωτου να γινει ραστα το ονομα του ειναι Θανασης μονο σοβαρες προτασεις http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367
koraxprs Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κι αν όλ' αυτά δε μου αρκούν, θα πάρω Μέταλ-Ζόουν, να φέυγει απ' το τζιτζίκιασμα το μακιγιάζ των κλόουν! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ο,τι πιο κορυφαίο διάβασα απ' τα τελευταία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση