Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Αφιερωμένο στους πρεσβύτερους Είν' η καρδιά μου νιου ολντ στοκ και τα μαλιά μου ρέλικ μ' ακόμα το μανίκι μου να τραγουδήσει θέλει.
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Αφιερωμένο στους πρεσβύτερους Είν' η καρδιά μου νιου ολντ στοκ και τα μαλιά μου ρέλικ μ' ακόμα το μανίκι μου να τραγουδήσει θέλει. ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ !!! ;D ;D ;D Το καλύτερο μέχρι στιγμής!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 ε,ας το συμπληρωσω... το μανικι μου long scale το δικο σου ειναι short scale μπορει να ειμαι 40αρης τη πρωτια δεν θα μου παρεις!! :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
evris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Απο απομαγνητοφωνηση σπανιου παλιου χιπικου κομματιου του 60 (λογω κακης ηχογραφησης και θορυβου απο ταμπουρινα, ντεφια κλπ δινω μονο ενα αποσπασμα) Αναρωτηθηκες ποτε, γιατι δεν εχεις θηλυκα γιατι με αλλους μπακουρους κοντραρετε μαλλια ? Παιξτε τον μονοπηνιο και δωστε μας αγαπη του πονηρου του Κωστα μας να παψει η απατη Ουυυυυυυ Δε σε κανει ΟΚ το reverse headstock Δεν φερνουν στη ζωη την ευτυχια οι μαγνητες με τα δυο τα πηνια (alltogetha...) Δε σε κανει ΟΚ το reverse headstock Δεν φερνουν στη ζωη την ευτυχια οι μαγνητες με τα δυο τα πηνια My love for you is ticking clock, Berserker
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Μπορεί να είμαι άπλυτος να έχω πυτιρίδα αλλά με χαϊ άουτπουτ διπλό την γκόμενά σου πήρα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 H κιθαρα μου ειναι vintage σαν τα ασπρα μου μαλλια κι ας μεγαλωσε η κοιλια μου κι εχω τριχες στα αυτια το μανικι μου ειναι straight με μηδενικο relief μοιαζει σ'ολες τις γυναικες δροσερο...απεριτιφ... Μονοπηνια η καρδια μου Fender ο ενισχυτης με humbuckers & με Marshall δεν μπορεις να μου τη βγεις.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
alderbody Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 ο Λίο κι αν απέθανε τα όργανά του παίζουν, και τις μαούνες του ορβίλ (γκιμπσον) μέρα και νύχτα χέζουν σύρμα ψιλό και χάλκινο γύρω απο έξι κάψες, βγάζει τον ήχο καθαρό απο βρωμιές ως ...κλάψες σκλήθρα* και μέλια** παχουλά και όμορφα σφεντάμια,*** τσαλαπατούν με δύναμη της γκίμπσον τα ...σαλάμια (*alder/ **ash/ ***maple) σούπερ ριβέρμπ και τουήντ ντελάξ μας κάνουνε και κλαίμε, απ'το γεμάτο ηχο τους και εχουμε και λέμε: αν θέλεις ήχο καθαρό με μπόλικο ζουμάκι, μόνο του Λίο τα παιδιά αξίζουν το ευρουδάκι Χέντριξ και στίβι-ρεϋ-βών δοξάσανε το πράμα, κι αμα δεν είσαι 'συ με μας άκου τους Ονιράμα... ;D wood matters
evris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Το ποιημα μου λεγεται "Οι αντρες μιλανε στο γηπεδο" και με αυτο κλεινω την συλλογη μου. Τις προσβολες σουχορτασα κι επαθα ανοσια την διψα μου δεν εσβησα θα ρθω Μπυροποσια By the way, κατα 90% θα ερθω σαν καλος μαγνητης (single και οχι double με το εταιρο μου coil) οποτε ο Κωστας ας το εχει υποψιν του για τα συνολικα ατομα στο τραπεζι My love for you is ticking clock, Berserker
Earendil Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 By the way, κατα 90% θα ερθω σαν καλος μαγνητης (single και οχι double με το εταιρο μου coil) οποτε ο Κωστας ας το εχει υποψιν του για τα συνολικα ατομα στο τραπεζι Ναι μωρέ την καημενούλα...Κρίμα δεν είναι να παίξει καρεκλιές με μας τους μαντραχαλέους για τα ξύλα; ;D ;D P.S. Εγώ είμαι humbucker από μόνος μου. Θα δεις τί θα πει "στρογγυλά μπάσα". ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
spy Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Μου άρεσε το maple top με τρέλαινε το νίτρο κι ας μου 'λεγαν οι φίλοι μου "Που πας ρε Καραμήτρο;" Έτσι αγόρασα μία VOS με το χοντρό μανίκι μα μου τελειώσαν τα λεφτά δεν πλήρωσα το νοίκι Με διώξαν κι από τη δουλειά (αποζημίωση δεν θα πάρω) γιατί στα πράσα μ' έπιασαν στον Thomann να σερφάρω Τα 'μαθε κι η γυναίκα μου και έφυγε απ' το σπίτι Μου 'πε "Είσαι πιο άχρηστος κι από μονό μαγνήτη" Η φτώχεια και η απονιά με πότισαν φαρμάκι και τη Λες Πολ τη σκότωσα Πωλείται στον Καγμάκη... Με τα πολλά βρήκα δουλειά κάνω το σερβιτόρο μαζεύω λεφτά για Harley με τις χορδές για δώρο Και θα την πάω στο Superfunk καλά να τη σετάρει για να μπορεί τις Gibson στα ίσα να κοντράρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση