elavd Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Σε κόντρα τον προκάλεσαν να παίξει ένα σολίδι να παραβγεί στ' arpeggios επάνω στο σανίδι Καημένε Γιάγκο φουκαρά με την Ες Τζι πού θες να πας... έμπλεξες με στρατοκαστερά με πεταλάκια τρού μπάϊ πας Μια νότα ο Λιάκος γρατσουνά 10 οκάδες τουάνγκ ακούει ο Γιάγκος σκάσιμο βουρ στο WC για ανάγκ' "Τι τα θελα μανούλα μου να παραβγώ τον Λιάκο Η Έπιφον με πρόδωσε, μου έσκαψε το λάκο..." "Μη σκας παιδάκι μου καλό και μη καρδιοπλαντάζεις στη Rockinger θα στείλουμε ρευστό αν θες...και συ αγοράζεις" Κι ο Γιάγκος έβαλε μυαλό, και τους 2πλους απαρνήθει να μη τον παίρνουν στον ψιλό σα να'ναι κουτορνήθι... www.facebook.com/YourPaintedSmile
evris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Το ασμα αυτο ονομαζεται "Τα ρασα δεν κανουν τον παπα" η αλλιως "Τι θελουν οι γκομενες" Οι pickups δεν ειν' σουβλακι να ζητας πιτα διπλη Δεν αρκει διπλο το στρωμα το κοριτσι για να' ρθει chorus fade out θελεις ωδικο πουλι να'ν αερινο πολυ ενα και καλο αρκει ... My love for you is ticking clock, Berserker
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Τα λογια σου ηταν φουμαρα απο του Suhr το site εγω ομως σε συγχωρεσα και σου'πα it's all right Σαν Gibson εισαι τελικα ολο φρου-φρου κι αρωματα σαν πεταλιερα ψηφιακη τα κανεις ολα αυτοματα Δεν εχεις μεσα σου καρδια μοιαζεις με midi συστημα με γκαζι προενισχυτικο και ας μην εχεις φυσημα Στην Tele μου παλι γυρνω κι ας τρωω μονο ρυζι βρες καποιον με ενα Floyd Rose τετοιος μονο σου αξιζει... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Από την τελευταία μου ποιητική συλλογή "Ηλιαχτίδες και μπαλίγκα, ο τσολιάς έχει πυτιρίδα": "Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί" Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί γιατί δεν σε αντέχουν ακόμα και αυτα τα ζωντανά μυαλό πιότερο έχουν Τα πρίμα σου τα τσιριχτά σκέτη κακοφωνία δυό χήρες και πέντε ορφανά καλέσαν αστυνομία "Ποιόν σφάζουν;" αναφώνησαν οι ντόπιοι και οι ξένοι "Μπας και ξεπαρθένεψαν την βάβω την Ελένη;" Μήτε φονιάς εφάνηκε μήτε και το γαμ*σι ο σουπερφακ και η τέλε του σκούζουν δίπλα στην βρύση. LEGO people live in houses made of their own flesh.
evris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Ο κουρελης Απλυτο, βρωμιο, κουρελη κρατωντας μια SG μια μερα σε συναντησα σε σερβις-μαγαζι Ρε Κωστα πως καταντησες ποιος ησουν και ποιος εισαι εσυ την πετρα εστιβες κοιτα τωρα πως εισαι... Με κοιταξες καταματα και μου πες μιαν αληθεια "ηχος απο τον διπηνο μονο στα παραμυθια" My love for you is ticking clock, Berserker
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δωρεάν συμβουλές της ημέρας (από το ημερολόγιου του κουρδίατρου) Ο πυκνωτής σου έβγαλε πολλά καντάρια πρίμα (για να τον πάρεις πούλησες στη Βάρκιζα το κτήμα) βάλε καπάκι σφένδαμο το ίδιο και μανίκι κι άμα δε βγάλεις σκάσιμο δοκίμασε αρμυρίκι μα απ' όλα πιο σημαντικό για να μπιστάει η κιθάρα είναι του νίτρου η ψυχή ....κατάλαβες π@πάρα? Στείλτε μου τσεκ κι επιταγές να σας πουλήσω μούρη και δυό πινάεντις νιου ολντ στοκ στρωμένους για σαντούρι.
evris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Αμα θελεις να'χεις γκαζι μην το ριξεις στα διπλα Φυσικο αεριο βαλε και θα σου ρθει πιο φτηνα My love for you is ticking clock, Berserker
blue Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Σου λεω να τα φτιαξουμε γιατι εχω αγαπη pure μου λες θα το σκεφτεις,γιατι δεν εισαι sure μαραθηκα,χαλαστηκα και μού'πεσαν τα φύλλα αγαπη εγω σου ζητησα,not κουρδισμένα ξύλα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δεν είν' η αλήθεια στον Θεό, είν' στο μαγνήτη το διπλό, και άσε τους μονοπήνιους σ' αυτούς τους επιτήδειους. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 τι το θες το πεταλακι τη καμπινα τη διπλη πιασε ενα μπουζουκακι να τη κανεις γυριστη..... ντριγκι,ντριγκι κι ωπα,ωπα θα περναει η ζωη ασε την τρελλη βαβουρα στων καγκουρων τη φυλη... στο σκυλαδικο θα εχεις μεροκαματο χοντρο ξεκωλιαρες & μοντελες θα σε εχουνε θεο.. με το ροκ ψωμι δε βγαινει ουτε γκομενες τρελλες μονο τιποτα ροκουδες με ελβιελες βρωμερες.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση