exarhos Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Τhx! Αυτη τη φορα πηγα να μοιασω herbert longsh & trigga στα πλαγκινια και εγινε λιγο διαφοτερικη μειξη. Ολη τη δουλεια στο γρεζι-αντιheadroom την εκανε το mayer. Αυτο το πεταλι το εδωσα και το πηρα απο 4 φορες. Συμπερασμα χωρις αυτο δε μπορω fanufunk ειμαι φιλος σου ακομη? ::) www.myspace.com/costaexarhos
longshadow Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δώσε το κλιπάκι στο λαό ρε συ Κώστα!! ;D Βάλτο σε κανένα box.net για να το κατεβάσουμε!.....(και να το μελετήσουμε καλύτερα!.. ;))
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 μαστροτσεπέτο φέρε ρε το κιθαρονι απ τη φωτογραφια το τελεκάντρι μπιγκσμπι να το παπουπιάσω λίγο. aderfos leei papoys ebiria gia ki8ara me spirouni ala oxi gia esp me metal gia jazz fash.Kalo h oxi?
Herbert Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Έχω πεθάνει στο γέλιο με αυτό το "h oxi"...... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 aderfos leei herbert den palevi kastano gia fotia me punkoedexno ixo gia ambient fash.H oxi?
exarhos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Δώσε το κλιπάκι στο λαό ρε συ Κώστα!! ;D Βάλτο σε κανένα box.net για να το κατεβάσουμε!.....(και να το μελετήσουμε καλύτερα!.. ;)) οριστε Γιωργο μολις ανεβηκε ::) http://www.box.net/shared/vbwsu11344 www.myspace.com/costaexarhos
playloud Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Κωσταρα αψογος, εμενα παρολο που μετα το 00.20 δεν μου θυμιζει και τοσο Beck (ισως γιατι δεν παιζεις με τον bridge μαγνητη, κι ο Beck μ αυτον κανει ολες τις "ασχημιες" του ;D) τα πρωτα 20" ειναι aaaaall the money ναουμ. Beckιλα αψογη, σουπερ snap και γαμει τους ηχους ρε. Δεν πα να ναι φτηνο το μικ, φτηνο ξεφτηνο σουπερ ειναι Ολο το κομματι ειναι παρα πολυ καλα παιγμενο. Μονο το πολυ square "ταμπουρο" δεν μου πολυκαθοταν, ειδικα στα σημεια που γινοταν παυση και επαιζε μονο του. Η vsti η backing track ειναι ε? Mπραβο ρε Κωστα Make me fries...
ffmakis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Κωστα κοιτα τι επαθε ο σκυλος μου μολις ακουσε το Βραδυνο σου κλιπ ;D ;D ;D
ffmakis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Κωστα εισαι Καταπληκτικος !!!!! Αντε να σε ακουσουμε και με Gibson
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 επειδη εχω ενα μαπα μικροφωνο Ε,ΠΑΡΕ ενα ΚΑΛΟ επιτελους αρχηγε μου... ;D δωσε ενα απο τα 345 πεταλια σου και παρε ενα 57αρι η κανα φτηνο Ribbon απο το Θωμα να κανεις δουλεια... :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση