korgakias Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Πρίν λίγο καιρό εγκατέστησα στο triton extreme μου τη moss board ελπίζοντας να πετύχω πιο εκφραστηκούς λαίκους ηχους.Μήπως κανείς μπορεί να με βοηθήσει με κάποια pcg 's ειτε με καποιο manual για moss?Ευχαριστώ.
korgakias Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Υπαρχει converter moss trinity v3 σε moss για triton??????
korg_nikos Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Κατέβασε το pcg που σου έχω επισυνάψει. Έχει 3 ήχους. Manual της EXB-MOSS μπορείς να βρείς εδώ: http://www.korg.com/downloads/pdf/EXB_MOSS_E.pdf Yπάρχει Converter για μετατροπή pcg Trinity σε pcg Triton και μάλιστα έκδοση που υποστηρίζει και ήχους από την Moss. Το εν λόγω software λέγεται Alchemist. Πρόσεξε όμως οτι τα MFX και IFX δεν περνάνε στην μετατροπή. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις ήχους χωρίς εφφέ τα οποία θα πρέπει να βάλεις εσύ.
korgakias Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Σε ευχαριστω΄παρα πολυ,η βοήθεια σου μου άνοιξε τα ματια σε καποιους τομεις.Μακάρι στο μελλον να μπορέσω και εγω να σε βοηθήσω.1000 ευχαριστώ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση