mehiko Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Είναι το solo του Burn απο τον Richie Kotzen με τους Mr.Big. Βεβαια το παιζω στα 150 bpm ενω η ταχυτητα του ειναι 190 bpm, αλλα ειμαι ακομα στην φαση της μελετης. Σιγα σιγα πιστευω θ' ανεβει και η ταχυτητα μου. www.myspace.com/m0de0
Silot Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Μια χαρά τα πάς ;) Super ! Leo got it right the first time
mehiko Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Μια χαρά τα πάς ;) Super ! Thanks! :) www.myspace.com/m0de0
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 αναψε το φως φιλαρακι,πιο το νοημα να ανεβαζεις βιντεο αν δεν φαινεσαι εσυ η η γλυκια σου κιθαρουλα? ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
mehiko Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 αναψε το φως φιλαρακι,πιο το νοημα να ανεβαζεις βιντεο αν δεν φαινεσαι εσυ η η γλυκια σου κιθαρουλα? ;D Νομιζω πως ξεχασες να κανεις παρατηρησεις για το solo. ;D www.myspace.com/m0de0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση