trigga Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 http://www.box.net/shared/axga5vzksg Καιρό έχω να σας καταπλήξω.Διάλεξα το άσμα απο πάνω γιατι έτσι μου βγήκε ναούμ χωρίς πολλά πολλά γιατί έχουμε πάρει θάρρος εδώ μέσα......Άντε τώρα καλέ. Βασικά το τίτλος του ποιός είναι το "που θα πάς" ή "πολλές φορές"?Μήπως κανένα απ τα δύο?Θυμάμαι τα λόγια αλλά τίτλο δεν..... Επίσης το κομμάτι περιέχει σπαστικό-πρόχειρο-αποτυχημένο noise gate.Απευθυνθείται στον αρμόδιο για δυσαρέσκειες.........
sergei Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 μου άρεσε σαν διασκευή... μου άρεσε και το παίξιμό σου... μου άρεσε και ο ήχος και τέλος μου άρεσε και η θέση των κιθαρών στον χόρο κάτι αρνητικό δεν βρήκα... ωραίος!!!! https://www.facebook.com/destroear
trigga Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Τενκ γιου comandante sergei για τον καλό λόγο. Δεν το βαλά για το απίστευτο το σόλο αλλά για το λόγο διασκευής και πόσο ωραία κολλάει σε bossa nova και σε jazz manouche(δεν το εφτιαξα). Γενικά πολλά κομμάτια παλιά μπορούν να γίνουν όμορφες διασκευούλες και να "εξαμερικανιστούν".
kultura Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Σωστόοος! 8) Ρε συ, θα μπορούσες να κάνεις πιο "ηλεκτρικό" τον ήχο σου.... Επίτηδες το άφησες έτσι "ακούστικα" το κομματάκι;
trigga Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 δεν εχω ηλεκτρικη εδω είναι στο μαστόρι και περιμένω να δώ τι κουπί θα πάρω. Εχω μόνο την υπερτατη κλασσικη για να γρατσουνάω. Πάντως η μπόσα είναι κλασσική σε κλασσική κιθάρα...
kultura Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Α, μαστόρι, μάλιστα... Καλά ξεμπερδέματα... ;D Καλή φάση είναι και η κλασική, αλλά έχει κάτι τεράστιες (χιλιομετρικές) αποστάσεις... Λοιπόν, με το καλό να σου 'ρθει το κουπί, και να μας ξαναματακαταπλήξεις....
trigga Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Μαστόρι μαστόρι θα σε κλείσω το αστόρι, αν δεν με το φτιάξεις το μωρόμ.... Μετά έχει σειρά η κλασσική γιατί έχει ένα action που χωράει ένα δάχτυλο απο κάτω.....Με βγαίνει ο θείος όταν παίζω και παίζω και λάθος σε ταχύτητες.....(τι γαμάτος είμαι,κάνω και το εφέ το ψεύτικο).
kultura Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Ακούγεται ότι το έχεις μεγάλο... το άξιον (εστί)... Δεν την παίζεις συχνά, φαίνεται (την κλασική)
trigga Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 πολύ αραια ναι σωστά κατάλαβες αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό.Θα της κάνω κι αυτης ένα λίφτινγκ να κατεβεί λίγο γιατί το δάχτυλο μου έγινε σουβλάκι και κάρβουνο.Πόνος και καρβουνοχορδή ψεύτικη.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Σωραίοοοοοοοοοοοος. Καλά, η Σουηδέζα είναι στο γιατρό; Tι της έκανες της καημενούλας; Θα μου πεις "κομμάταρος είναι, να μην ασελγήσω λιγουλάκι απάνω της"; ;D ;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση