mits.k Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Γνωρίζετε σε περιπτώσεις μη διαθεσιμοτητας στον thomann, σε πόσες μέρες περίπου έχει ξανά διαθέσιμο ένα προιόν? Παρήγγειλα μια fender 60s olympic white http://www.thomann.de/gr/fender_mex60classictele_oly.htm Ήταν διαθέσιμη μέχρι προχθές αλλά δυστηχώς δεν πρόλαβα... :(
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 μα..στο λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Availability of this item: on REQUEST.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
elavd Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 ΑΜΑΝ!!! Τρόμαξα!!! Σκέφτηκα ότι το alter ego μου ποστάρει εν αγνοία μου!!! Πότε πρόλαβε και η κιθάρα μου έγινε AVATAR ? ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Σιγά μη ζητήσεις και πνευματικά δικαιώματα! Αφού εσύ πάς για Les Paul τώρα... ;D ;D Βρε φίλε mits.k, είναι avatar τωρα αυτό; :-\ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Angelos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 On Request (προς τον Προμηθευτή) ... απο ότι έχω καταλάβει, δεν μπορούν να δώσουν ημερομηνία στα σίγουρα. Πρέπει να τους ρωτήσεις ...
mits.k Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 μολις μου απαντησαν περιπου 2-3 βδομαδες.. κ εγω ετσι το καταλαβαινω.....request στον προμηθευτη.....
tsikos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Παντως πιστευω οτι δυσκολα μενει εκτος στοκ ;)
dg* Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 φίλε μου,απ'ότι ξέρω...τα προιόντα στο thomman ανανεώνονται κάθε 3-4 μέρες!Κάπου το γράφει με ψιλά γράμματα!σίγουρα όμως εξαρτάται κ αποτην ζήτηση όπως προείπαν............. ;D ...Saw my reflection and cried...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση