kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 οι Hagstrom εχουν....truss rod με λιγο...μπρατσο και οχι μπρατσο με truss rod Έτσι. Αν το συνεχίσουν το θέμα, θα ξεπεράσουν και την Kramer, με τα αλουμινένια μπράτσα με επικάλυψη ξύλου. LEGO people live in houses made of their own flesh.
trigga Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Αφού το κιθαρόνι παίζει κομπλέ τώρα δε με καίει το τι έκανε αλλά το τι θα γίνει στο μέλλον, δηλ. αν βγάλει πάλι το ίδιο πρόβλημα επειδή το ξύλο έχει τη μέντα του.Εστειλα και mail στην εταιρία αλλά 2 μέρες τώρα με γειώνουν με usb σύνδεση. Λοιπόν απ ότι μου είπε έβγαλε παλιά ταστα έξισε με μηχάνημα την ταστιέρα κ έβαλε καινούρια μετά (jim dunlop 6100).Eβαλε τελικά τις daddario που είχα παλίά και όχι dogal όπως προείπα.Ρύθμισε μαγνήτες,action κτλ. στο setup της es 335.Α ξύρισε κ λίγο το nut για να μπούν πιο σωστά οι χορδές και να έχουν ομοιόμορφο σχήμα καθώς περνάνε απο την ταστιέρα.Αυτό είναι και λογικό γιατί απο τις 10ρες που είχε εγω δεν έξυσα τπτ απλά της πεταξα 12ρες. Τώρα με το φώς της μέρας βλέπω κάτι που δεν ξέρω τι είναι, αν και δεν με αφορά να πώ ή ενδιαφέρει αφου παίζει μια χαρα αλλά θα το ρωτήσω. Λοιπόν μεχρι το 7 τάστο τα καινούρια φαίνονται καμπυλωτά απο πάνω και μετά τα άλλα ώς το τέλος φαίνονται σαν να τά 'χει πάρει κάποιος με μαχαίρι.Ξυρισμένα και πιο τετραγωνισμένα.Τώρα ήταν έτσι ή τα πήρε για να τη φτιάξει δεν ξέρω παιδιά.
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 δηλ. αν βγάλει πάλι το ίδιο πρόβλημα επειδή το ξύλο έχει τη μέντα του ποιο ξυλο? :oαφου ειπαμε η ταστιερα ΔΕΝ ειναι απο ξυλο αλλα απο συνθετικο... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
trigga Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Eβενος με κατι άλλο είναι.Το μαστορι που την έτριψε πάντως πριονίδια έβγαλε μου είπε γιατί του το ανέφερα αυτο με το συνθετικό.
if_it_is Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Superfunk αν δεις στο site της Hagstorm δεν γράφει σε καμία κιθάρα "composite"!! όλα τα σκαφάκια τους απ ότι λέει έχουν Resinator που είναι ξύλο! ;) http://www.hagstromguitars.com/hj.html#
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Yet another Hagstrom exclusive, the Resinator™ Fretboard is an extraordinary, homogeneous wood COMPOSITE that maintains a strong fundamental harmonic and eliminates wolf tones.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Όχι, ο SF έχει απόλυτο δίκιο. Τρίγκα, την συμπάθειά μου, δεν το είχα δει το θρεντ και ήμουν ανήμερος. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
trigga Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Θα σε μαλώσω κυριακή που δεν το είδες......Με άφησες έτσι να κουβαλήσω το σταυρό μόνος ε?Θα σου δείξω εγώ θα δείς τι θα πάθεις!!!
if_it_is Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Ωωωωωωπ!! Δίκιο έχεις SF! Sorry!! με ένα πρόχειρο search στο google μου δόθηκε η εντύπωση πως πρόκειται για ξύλο! ;)
trigga Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Αφού η hagstrom δεν απαντάει, απο την εμπειρία σας τι μίγμα υλικών-ξύλων μπορεί να έχουμε στην περίπτωση?Το μαστόρι πάντως είπε οτι είδε κλασσικό ξύλο κ πριονίδι να φεύγει σαν συνηθισμένη ταστιέρα απο έβενο.Να μου είπε μούφα για ποιό λόγο? Και επίσης αφού έχει τόσο καλό σιδερικό μέσα γιατί πήρε την πάνω βολτα?Μήπως λέει μούφες η εταιρία για να πουλάει και καλά πατέντες? Το οτι είχε πρόβλημα δεν είναι ψέμα με τπτ.Φαίνεται και το χρώμα που είναι σκισμένο ακόμα και μακάρι μην ξαναπάρει. Τέλος δεν μου είπατε για τα τάστα αν είναι ιδέα μου ή αν όντως φαίνονται τροχισμένα ή κατασκευαστικά έτσι πρέπει να είναι τα τάστα σε εκείνα τα σημεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση