Χάρης Ο Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Επανερχομαι παλι, για οσους με ξεχασανε ;D ;D ;D Δυστυχως σε αυτο το κομματι δεν υπαρχουν κιθαρες, για οσους ακονιζανε τα μαχαιρια τους. ;D ;D ;D Αλλα, λεω αλλα, ειναι ενα δειγμα της προσπαθειας μου, να γινω φραντζολας στη θεση του καρβελα ;) ;) Ειναι σε πιο ηπιο κλιμα και πιο ....μοντερνο και ....ποπ υφος. :P Διαγωνιζομαι... μονο στην συνθεση. Και για να σας προλαβω, θυμιζει πολλα ...και τιποτα. Θα ηθελα τις κριτικες σας, γνωμες και υποδειξεις. Ευχαριστω. Πρώην VARTANIS
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω πώς θα το πάρεις αλλά νομίζω πως τελικά είσαι ο Καρβέλας και μας κάνεις πλάκα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 ...νομίζω πως τελικά είσαι ο Καρβέλας... Σιγά μην είναι κι ο Χαρδαβέλλας.
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δεν αντεχω αλλο, θα σας το πω. Ειμαι ο ....Τριανταφυλοπουλος, που θελω να κανω καρριερα και στην συνθεση 8) Πρώην VARTANIS
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 ...λεω να μην περιμενω το ντου αυτην την φορα...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Καταλυτική η επίδραση του παπά :D :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δώωωσσσσσσσσσεεε Βαρτάνη αλα'τιιςςςςςςς feel da FUNK blast
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Μια ντουζινα λουλουδια στον κυριο. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 pap13 έγραψε το βιντεάκι. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση